A 13 éves lányom teljesen ugy viselkedik mint egy fiú! Soha nem vesz fel szoknyát, csak fiú baratái vannak, nem szeret se táncolni se énkelni csak focizni és gördeszkázni. Nem lesz baja?
Szia! Az én húgom is így viselkedett ennyi idős korában, még tovább is. Aztán a gimis évek vége felé kezdett nőiesedni, szoknyát hordani stb. Most 25 éves, 7 éve él boldog párkapcsolatban a vőlegényével, testnevelő-tanár lett, a mai napig focizik, teniszezik, úszik, síel.
Szerintem ne aggódj! A lányod ilyen típus, de még változhat is akár.
Garatnáltan nem. Én is ilyen voltam, szoknya először 19 évesen volt rajtam, sminkelni 21 évesen kezdtem...
A suliban fiúkkal voltam, ők voltak a barátaim.
Majd nála is eljön az a kor, mikor "megnőiesedik", nálam is eljött. De ha nem , az sem baj, a lényeg, hogy boldog legyen és érezze jól magát a bőrében. Szerintem ne "cseszegesd" ezzel, támogasd, az anyja vagy, bízzon benned. Ő tudja, hogy érzi jól magát.-)
Szia!
Én is ilyen voltam, sőt, állandóan verekedtem is, (persze fiúkkal :)) Aztán 14 évesen jött egy "nőies" korszakaom is, akkor túlzásba is vittem. Olyan ruhákat vettem fel, amiket ma sem mernék. Aztán 16-17 évesen bakancsos lettem. :) Az érettségi után kezdtem megkomolyodni, most már majdnem normális vagyok. :) Persze rózsaszín stb... szóba sem jöhet. Érdekes paradoxon alakult ki. Fiúsnak vallom maga, de hordok magassarkút, és rettentően anyáskodóan tudok viselkedni.
NEm hiszem, hogy a lányodnak bármi baja lenne. Simán kinőheti. De az biztos, hogy később oda kell rá figyelni, mint minden másik kamaszra. Ha ilyen marad, akkor könnyebben keveredik majd balhékba, verekedésekbe, szóval olan fiús dolgokba. :)
Sztem se gáz. Én se táncolok, nem is énekelek (soha nem is tettem.) De azt hiszem ettől még normális 22 éves csaj vagyok.
Ja, szoknyát kb. 1 éve hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!