Az emberek minek vállalnak gyereket, ha nem bírják elviselni, hogy felnő?
Olyan sokan vannak, akik még a 18 éves gyereküket is úgy kezelnék mintha apuci-anyuci kisfia/kislánya lenne.
MIÉRT akar gyereket az, aki nem bírja feldolgozni, hogy az egyszer felnőtt ember lesz?
NEM azt mondom, hogy mindent meg kell engedni. Kell a nevelés. De nem tartom normálisnak, hogy 16 évesen még "nem engedik" hogy pasija legyen a lánynak, stb...
Minek vállalnak gyereket az ilyenek? Azt hiszik örökké cuki 7-8 éves lesz??
Neked nem lenne igényed arra, hogy este hozzábújj ahhoz akit szeretsz, ő átöleljen, és úgy aludjatok el? Másrészt mikor én 18 lettem, még volt bő egy évem a középsuliból, ilyenkor mi van? :D Nagykorúként még mindig ne aludjak együtt a párommal mert még csak középsulis vagyok? Ugyan :D Mi sokszor aludtunk együtt mire lefeküdtünk, és soha nem volt szex mikor együtt aludtunk :D Egyszerűen élveztük egymás társaságát, hogy nem kell elválnunk nap végén, hogy átölel és úgy alszunk el, és reggel az első dolgom hogy puszit adhassak neki.
Sosem fogom megérteni ezt. "Az együttalvás a komoly kapcsolat része, nem engedem a gyerekemnek". Akkor a szülő mit vár? Ha a gyerek nem tud a kapcsolatában egyről a kettőre jutni, ha a szülő nem hagyja elmélyülni, akkor persze hogy felszínes tinikapcsolat lesz, aminek hamar vége.
Nekem a szüleim szimplán adtak egy értékrendet, nem feküdtem össze mindenkivel, de egy 1-2 éves kapcsolatban 17 évesen már belefér szerintem.
6os vagyok: szerintem szét kellene választani a két dolgot: hogy valaki nem engedi a 16 éves gyerekének azt,hogy együtt legyen mással, nem egyenlô azzal, hogy kisgyerekként kezeli.
Gondolom, azért elengedi ide-oda, csak nem engedi a felelôtlen viselkedési. Valljuk be ôszintén, ha kët kamaszt összeengedünk, abból előbb vagy utóbb gyerek lesz.
Épp egy taxis mesélte: leült a lányával beszélni a szexrôl, megkérdezem, érthető volt- e. A csaj elkéreckedett a barátjához aludni. Pár héten belül kiderült, hogy nem értette meg, mehetett abortuszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!