Kihívhatja rám a rendőröket?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és anyukám rettentően irányításmániás és semmit nem enged nekem. A barátaimmal se engedi, hogy találkozzak azzal az indokkal,hogy "csak, mert nem", "mert azt mondtam". Nagyon elegem van, mert nyár van és nem itthon akarok ülni végig, hanem a barátaimmal lenni. A barátaim azt mondták, hogy jöjjek csak úgy el otthonról és mondjam, hogy majd jövök, de én félek, mert anyum megint idegbeteg lesz és üvöltözni fog, vagy kihívja rám a rendőröket és hazahozatatt, vagy elveszi a telefonomat meg minden kommunikáció lehetőségemet. Szokása...2015. júl. 17. 00:09
11/12 anonim válasza:
Nem, nem hívhatja. Ha bekattan ignoráld, és várj míg lenyugszik, vagy sétálj el, ha megpróbál erőszakosan megakadályozni törvényt sért. Ha elveszi a telefonodat, törvényt sért, mivel a te tulajdonodat képzi. Ha esetleg bezár megsérti a szabadságjogaidat. Tehát hallgass ebben az esetben a barátaidra, nagykorú vagy nem szólhat bele az életedbe, tanácsot adhat, de nem dönthet.
12/12 anonim válasza:
Az én anyám teljes mértékben megegyezik a tieddel. Annyi a különbség, hogy nálunk ő nem dolgozik, csak dirigál, meg ugyanaz mint nálad, pedig nálam se lehet panasza a jegyeimre (kitűnő).
Nekem csak annyival rosszabb, hogy én csak 4 hónap múlva leszek 18, de számomra ez a bánásmód elviselhetetlennek minősül, amint végeztem jövőre 12.-ben, megyek kollégiumba és elköltözöm otthonról, illetve semmit sem osztok meg vele, mert csak kritizálna, problémázna... Kedves hasonló beállítottságú szülőknek üzenem, hogy az ehhez hasonló viselkedéssel csak ennyit érnek el..
De ha valakinek van bármi ötlete, szívesen hallgatom:)
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!