Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért nem tisztelik a magyar...

Miért nem tisztelik a magyar rendőröket?

Figyelt kérdés
2015. júl. 11. 10:32
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
66%

Mert a csóró szegény polgárt csesztetik.

a bűnösöket nem találják meg és sosem ítélek el.

iszonyatosan buták a rendőrök és emellé okoskodnak.

Ha csóró szegény polgárnak van rá szüksége fél év mire kijönnek majd le is zárják az egészet.

stb stb

Mit tiszteljek rajtuk?

Majd ha látom, hogy normálisan végzik a dolgukat és rendet tesznek és nem engem cseszegetnek szánalmas dolgokért és amikor majd újra szükségem lesz rájuk akkor tesznek is valamit és nem csak hát ez van bocs.

2015. júl. 11. 10:40
 2/48 anonim válasza:
44%

Nincs semmi tiszteletre méltó abban, amit csinálnak.

- nem lehet rájuk számítani

- büntetnek mert muszáj

- felsőbbrendűnek érzik magukat

- felkészületlenek, amatőrök

És még hosszan lehetne sorolni. Persze tisztelet a kivételnek, de kevés olyan rendőr van.

2015. júl. 11. 10:41
 3/48 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon elterjedt "hit", hogy nem jönnek ki, vagy ha igen, órákkal később, de őszintén.. Ti hívtatok már rendőrt, vagy csak általános indokokat használtok fel, hogy utálhassátok őket?
2015. júl. 11. 10:48
 4/48 anonim ***** válasza:
81%
Nemrégiben felhívtam őket hogy jöjjenek már ki mert az utcában randalíroznak a fiatalok. Erre mit válaszoltak? "Nem arra van a rendőrség!" Így tiszteljem őket? Végül is kimentem és elzavartam a suhancokat de hogy rájuk számítsunk...max ha folyik a vér akkor jönnek.
2015. júl. 11. 10:49
 5/48 anonim ***** válasza:
80%

3x hívtam rendőrt!

átlag késésük 3-4 óra volt......................

ha kihívom 15.00 kor jó lenne ha nem 19.00 után érkezne, főleg hogy 3x fellettek hívva h mivan már és mondtuk, hogy lehetséges áldozat is tartózkodhat az épületbe.

De engem bezzeg folyamat tudnak bírsággal fenyegetni meg bírságoltatni olyanért amit más ezerszer rosszabbul tesz meg, de akkor oda se néznek.

plussz korruptak

gubacsin mennek a kur**knál leállnak dumálgatni, ahelyett, hogy vinnék be őket.

2015. júl. 11. 10:55
 6/48 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig sok embernek ez egy "tanult" viselkedés. Sokakat így nevelnek, hogy a rendőrök g***k, és őket utálni kell.
2015. júl. 11. 10:57
 7/48 A kérdező kommentje:

"gubacsin mennek a kur**knál leállnak dumálgatni, ahelyett, hogy vinnék be őket."

Figyelmeztetik őket, ha még egyszer meglátják itt őket, akkor beviszik.

2015. júl. 11. 10:58
 8/48 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező te rendőr párti vagy? Mert ez jön le a válaszaidból, és ami véleményünk van azt úgy letojod. Pedig ezek megtörtént dolgok...
2015. júl. 11. 11:01
 9/48 anonim ***** válasza:
81%

- Korruptak

- Azért büntetnek, mert muszáj

- Buták

- Nem csinálják a dolgukat

Egy ismerősömnek ellopták a bicikliét, meg is mondta, hogy ki volt az (egy cigány) mire a rendőr megmondta, hogy lopjon egy másikat.

Párom haverját egyszer megállították, normálisan megkérdezte, hogy mi a probléma és a kérdése miatt megbüntették.

Épp randalíroztak egy sétálóutcában, ők inkább elfordultak.

Iskolaidőben ki vannak küldve egy forgalmas részhez, hogy nézzék a biciklizőket és a helytelenül biciklizőket. Rengetegen mennek szabálytalanul, nem csinálnak semmit.

Focimeccsen összeverekedtek, nem csináltak semmit.

Ez csak pár példa.

2015. júl. 11. 11:07
 10/48 anonim ***** válasza:
40%

"a bűnösöket nem találják meg és sosem ítélek el"

Azért ekkora fas.zságokat nem kéne irkálni, nyilván azért van túlzsúfoltság a börtönökben, mert önként jelentkeznek oda a bűnözők...perszeee...:D

Amúgy meg ha közlekedsz, téged nyilván a közlekedési rendőr fog "basztatni", mert az a dolga, te ált. azokkal találkozol, és ebből azt szűröd le, hogy minden rendőr azt csinálja (persze, mind csak trafizik,blabla). :D

Nem lehet mindenki nyomozó. Ez olyan, mintha azt mondanád a matektanárnak, hogy mi a fas.zért bas.zogat a kör kerületével, miért nem magyart tanít inkább?:D

Te meg a közlekedési/közrendes mezei rendőrt elküldenéd nyomozni?

2015. júl. 11. 11:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!