Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért nem tisztelik a magyar...

Miért nem tisztelik a magyar rendőröket?

Figyelt kérdés
2015. júl. 11. 10:32
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
40. Ja, neked meg csak akkor jut eszedbe összeszedni, ha rád szólnak, magadtól meg se fordult volna a fejedben, mi, ha senki nem látja, mert félistennek hiszed magad...
2015. júl. 20. 08:06
 42/48 anonim ***** válasza:
0%

Te is egy nyavalyás agymosott rendőr kutya vagy. Olvasd már el még egyszer amit írtam, és vedd észre, hogy nem sajnáltatni akarom magam, sőt még talán le is bacom magam. Engem az bosszantott fel hogy az intézkedés normális menetébe belerúgva egy jó nagyot, bunkó, és lekezelő módon, játszva a nagy facagyereket, afféle cowboy stílusban intézkedtek.

Hibásak voltunk? igen, bevallom. Ahogy megtettük akkor is.

Jól jártak el? Nem, kötözködtek, és forgatták a szavainkat hátha még rosszabbul jövünk ki belőle. Olyan vitába rángattak bele, ami arra megy ki, hogy talán beszólok nekik, és akkor még többet legombolhatnak rólam. Készségesen együtt működtünk, mindenben az igazat mondtuk, de mégis vitatkozni kell.

Ha mondjuk azzal kezdik, hogy "Jó napot kívánok. Remélem összeszedik a héjat." Akkor megtettük volna szó nélkül azonnal, és elkönyveltük volna azzal, hogy ebből több is lehetett volna, de jó fejek voltak.

De sajnos nem ez történt.

Beismerem a bűnömet. De az hogy egy fiatal 25 éves suhanc olyan lekezelően bánik velem, mint egy utolsó gyilkossal, azt soha nem fogom megbocsájtani. Remélem most már megérted a helyzetet.

2015. júl. 21. 00:54
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

86%, ismerd meg a másik oldalt!

Tudod hányszor szól a rendőr, hogy szedjék össze maguk után a szemetet, és szarnak rá a kedves törvénytisztelő fiatalok?

Tudod mennyi időmbe telik, mire megértetem a cigányokkal, hogy a házuk környékén szedjék össze a szemetet?

Szerintem pedig az a borzasztó, hogy a rendőrnek még ezzel IS foglalkoznia kell. Ez úgy gondolom a szülő és a tanárok feladata lenne.

Ha kaptál volna bírságot, akkor is teljesen jogos lett volna, így pedig végképp nem értem a felháborodásod...

2015. júl. 23. 06:28
 44/48 anonim ***** válasza:
0%

A jogossággal kapcsolatban nincs kivetnivalóm, szemeteltünk - noha nem direkt de a tény az tény. Én még egyszer mondom, a bánásmódot kifogásolom. Nézzük meg az esetet amit te mondtál. Rendszeresen kell szólni a cigányoknak, hogy a saját házuk körül szedjék össze a szemetet. Amit ők csinálnak az undorító. Ők direkt eldobálják, mert nem érdekli őket, és ha szólnak érte, teljesen mindegy hogyan, fel vannak háborodva. De én most úgy csinálok mintha megértő lenék velük szemben és arra fogom az egész dolgot, hogy nekik ez a kultúrájuk.

Viszont az, hogy kettőnket leszólítanak, (bár annak nem nevezhető amit csináltak) és úgy bánnak velünk mint velük az már zavaró. Pedig csöppet sem vagyunk cigányok. Tudod hányszor találkoztam ezzel? Ezt magyarázd el nekem, hogy miért viselkedik a rend éber őre ugyan úgy vagy pont ellenkezőleg, ahogy a logika megkívánná, két teljesen eltérő kultúrájú emberrel?

Mellesleg mondhatom azt, hogy ismerem a másik oldalt is, ugyanis van pár rendőr ismerősöm, akiktől szintén megkérdeztem ugyan ezeket, és az a baj, hogy ezt ők sem tudták megmagyarázni.

2015. júl. 28. 01:04
 45/48 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem egy olyan dolgon lovagolsz, aminek semmi jelentősége nincs.

Szólt, összeszedtétek, el van intézve.

Mondtam, a másik oldalt is értsd meg. Lehet, hogy az nap ti voltatok a 30. akinek szólni kellett valamiért. A rendőr is ember, a rendőr is fárad, fogy a türelme, menne haza a családjához stb. Úgy ahogyan mások, kezeld férfiasan, és lépj túl rajta.

Én is tudok olyan dolgokat sorolni, amit nem értek. Például, hogy miért fogadja vissza a megvert nő a párját, pedig tudja, hogy megint meg fogja verni. Miért ülnek ittasan volán mögé az emberek? Miért gázolta halálra ismerősömet egy ittas gyökér? Engem ezek foglalkoztatnak inkább. Miért felelőtlenek az emberek?

2015. aug. 5. 23:50
 46/48 anonim ***** válasza:

"Úgy ahogyan mások, kezeld férfiasan, és lépj túl rajta."

Férfiasan csak a férfi tudja kezelni, ő egy sértődött gyerek.

2015. szept. 29. 02:39
 47/48 anonim ***** válasza:

45.el teljesen egyet értek. Nem is azt mondtam, hogy az összes egy szemét, kötekedős disznó. Hanem azt, hogy volt ez az eset, amiben a viselkedésük volt oda nem illő.

Megértem, hogy már kismillió embert kellet aznap figyelmeztetni, meg egyéb problémái vannak, de a rendőrnek minden egyéb személyes problémáját le kell tenni az öltözőben, és az utcán ha megállít valakit, az aznap történtektől függetlenül, ugyan úgy kell eljárnia minden egyes emberrel, még ha nehezére esik is. Szóval kedves 46-os gondolkodj el azon, hogy veled nem volt még olyan, hogy egész nap csak ellened volt minden, és a felgyülemlett feszültséget pont egy olyan emberen adtad ki aki szinte meg sem érdemelte? Nálam ez volt az a pont amikor megteltem, túl sok dolgot kezeltem már férfiasan, engedtem el, hagytam rájuk az igazat, eleget nyeltem, viszont ez pont megmaradt. Ennyi. Nálad is biztos előfordult már. Félig egyébként igazad van, Sértődött vagyok illetve csak voltam, már azóta lenyeltem ezt is, de te most ugyan azt tetted mint akkor ők. Azzal hogy gyereknek neveztél lekezeltél, olyan jelzővel illettél ami egyáltalán nem illik rám, ismeretlenül. De ne aggódj, ezt most lenyelem csak a te kedvedért, hogy lásd milyen az amikor egy "gyerek" megpróbál férfit játszani.

Viszont nem látom a hozzászólásodban a rendőrökről alkotott véleményed. (Hogy is láthatnám, te csak kötekedni jöttél.)

2015. szept. 30. 19:42
 48/48 anonim ***** válasza:

47. A véleményét mindenki tartsa meg magának.

Én továbbra is a feltett kérdésekre szeretnék szakmai válaszokat adni.

2015. szept. 30. 23:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!