Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért nem tisztelik a magyar...

Miért nem tisztelik a magyar rendőröket?

Figyelt kérdés
2015. júl. 11. 10:32
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
23%
A magyar ember mindig is csak azt "tisztelte", amitől félhetett. Régen a csendőröket sem tisztelték, hanem tartottak tőlük, mert teljesen más jogaik voltak, mint ma.
2015. júl. 11. 11:16
 12/48 anonim ***** válasza:
84%
én tisztelem őket és érdekes engem sosem "zaklattak" lehet velem van a baj? :)
2015. júl. 11. 11:33
 13/48 anonim ***** válasza:
15%

#10 miből gondolod, hogy akik börtönbe kerültek, mind bűnözők.

Vannak akiket nevetséges dolgokért csuknak le, amivel kb foglalkozni sem kellett volna.

Nem azt mondom, hogy nem fogják el őket, de igen sűrűn igen egyértelmű bűnözőket hagynak szabadlábon és bevisznek olyanokat akiket nem kellett volna.

Környékemen van 1 roma gyerek akiről felvétel van, hogy lopott (egy személytől pénzt lopott), de vacak igazoltatás után elengedték.

Engem meg cseszegetnek bírságokkal, mert: gyorsan megyek a kerékpárral főúton, mert nincs első prizmám, mert behajtottam a gyalogos zónába ahol 2 kamion is elférne és mellesleg más meg ott motorozott el.

Aztán folyamatosan okoskodnak, robogózom, megállít, ez a motor nem 50-s... mondom neki az, kötegszik tovább, majd valami eget rengető butasággal lefáraszt amiből azt látszódik, hogy nem tud 3-ig számolni... ezek a rendőrök akikkel találkoztam.

Aztán ezek után engem akarnak beküldeni fénykép és ujjlenyomat vételre...

Amiket én max tettem legrosszabb esetben is szabálysértés, na a de lopás az már bűncselekmény!

2015. júl. 11. 11:40
 14/48 anonim ***** válasza:
81%

13. Már megint csak közlekedési szabálysértéseket soroltál fel, hogy azért baszogattak, na de hát kérem, valakinek ez a dolga! Most kiküldik reggelőket, hogy pl. 8 és 10 óra között ellenőrizzék a gépjárműveket. Mást meg kiküldenek azzal hogy ellenőrizzék az aluljáróban a kéregetőket. Mivel te nemkéregető vagy, nyilván az előbbiekkel kerülsz kapcsolatba.

Amúgy meg már itt tévedésben vagy, mert a lopás is vagy szabálysértés, vagy bűncselekmény (ált. a dologi értéktől függően, nézz utána).

2015. júl. 11. 11:48
 15/48 anonim ***** válasza:
14%

"én tisztelem őket és érdekes engem sosem "zaklattak" lehet velem van a baj? :)"

Ha téged még sohase, zaklattak a rendőrök akkor te cigány vagy, de sajnos a magyar embert folyamatosan zaklatják.

2015. júl. 11. 11:52
 16/48 anonim ***** válasza:
24%

jó akkor visszatérek a legelejére

említettem, hogy hívtam már ki rendőrt 3x!

betörtek hozzám 3 alkalommal, elsőnél 4 óra volt kijöttek majd nem találtak semmit és akkor lezárták 1 hónap múlva. kövinél szintén kijöttek 3 óra késéssel, emlékezett, hogy volt itt, kérdezte, hogy csinálja e vmit, mondom ja helyszínelj aztán takarodj.

3.-nál már annyi volt, hogy Már megint maga az? kijött körbe nézett és csá.

szomszédomhoz 4x törtek.

2 millás kárt okozva neki.

ott is csak ez a megint ön az?

senkit nem fogtak el, semmit nem találtak és órákat kellett rájuk várni.

2015. júl. 11. 11:53
 17/48 anonim ***** válasza:
16%

amit meg meséltem, hogy közúti dolog, abból 1x rendőr autóval mentek épp arra és csak simán lekapcsoltak, semmit nem csináltam, kb a tök kihalt úton mentem meglehetősen gyorsan kerékpárral.

gyalogos zónás esett meg, épp arra sétáltak és a rakás őrült között, pont engem kellett betalálniuk... -.-

véletlen sem az ott üvöltöző fetrengő részegeket, kéregetőt

vagy a ránézésre látszik tolvaj embert...

konkrétan volt, hogy a cigány gyerek odamentem a készenlétishez, hogy haver nem kell egy tök új samsung galaxy baráti áron?!

már kapásból ezért bevinném amíg a telefont le nem nyomozom, hogy lopott e, mert tuti az volt!

2015. júl. 11. 11:56
 18/48 anonim ***** válasza:
19%

Na ezért nem tisztelem őket!

Engem csesztetnek semmik miatt és ha kell tojnak rá

Ha bűnöző meg ott van előtte megint tojik rá és még el is engedik.

2015. júl. 11. 11:57
 19/48 anonim ***** válasza:
23%

18. értem, és mind a 30 ezer rendőrnél ezt tapasztaltad? Mert ha ugyanaz megy ki személy szerint, és már tudod ő milyen, ismered, azt megértem, hogy nem tiszteled.

Ez kb.olyan, hogy engem egyszerátbasz egy orvos/taxis/kőműves/ügyvéd stb, akkor most ezért utáljam meg gyűlöljem az összeset, mert tuti mind egy rohadt szemét állat?

2015. júl. 11. 12:01
 20/48 anonim ***** válasza:
29%

Érdekes nekem nincs rossz tapasztalatom róluk, megállítanak, elkérik a papírokat, leellenőrzik, nem szólalok meg, és viszont látásra. De mindig az kiabál a legjobban, akinek a háza ég.

Egy ismerősöm mesélte, hogy a 2006-os zavargásoknál is álltak a rendőrök sorfalban, odamegy a csávó közéjük vág egy téglát, erre azok lefújták gázspray-vel. Erre a csávó a TV-kamerába elkezdte üvölteni, hogy "brutalitááás", "rendőrállam"!!! :D

2015. júl. 11. 12:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!