Erdélyi magyar fiúk milyenek?
Az erdélyi óvodások sokkal illemtudóbbak.
Ha jó családból származik,ahol nem alkoholista az apuka. A lényeg hogy sokkal illemtudóbbak.
Én csak hármat ismerek közelebbről. Az egyik segítőszakmában dolgozik és nagyon lelkiismeretes, alapos, kedves, ugyanakkor kicsit félénk ember. Bevallom, nem mindig értem, amit mond. Néha fura kifejezéseket is használ. A szarkasztikus viccek sem állnak távol tőle. Nagyon szeret kirándulni és bármit megtenne a családjáért. Igaz, hogy elvált, de a gyerekei továbbra is nagyon fontosak számára. Mindig jól tanult, a munkahelyén is egyre feljebb kerül a ranglétrán.
A másodikkal csak párszor találkoztam. Legelőször úgy, hogy a boltból szúrt ki engem Pesten és kifutott hozzám. Azt mondta, hogy első látásra belém szeretett. Alig bírtam levakarni magamról. Sajnálom szegényt, mert - bár eleinte nem hittem - tényleg komolyan gondolta. Nem akartam megbántani, de úgy éreztem jobb, ha nem hitegetem.
A harmadik a párom. Szintén segítő szakmában dolgozik, igaz csak pár éve végzett az egyetemmel. Summa cum laude. Mindig is kitűnő tanuló volt. De mégsincs elszállva magától. Sőt, inkább szerény. Ezenkívül rendkívül tisztelettudó és becsületes. Bár őt a szülei nevelték ilyenné. Ja és, kicsit érzékeny a lelkivilága, de én ezért (is) szeretem :) Na meg azért, hogy mennyit jelent neki a család. Magyarországon él, de sokszor meglátogatja a szüleit Erdélyben.
Fogalmam sincs, hogy a többi milyen, én csak róluk tudtam nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!