Mi a véleményetek az erdélyi magyarokról?
Kellemetlen nem volt még, inkább kellemes, teljesen mások, akiket ismerek, mint a magyarországi magyarok.
Bár egyszer egy fórumon volt egy vehemensebb erdélyi emberke, aki nagyon felidegesített, akkor nem tudtam kezelni, le is hordtak érte.
Az csak egy kamasz volt, aki nem tudott még mit kezdeni a hormonjaival, és tombolt ahol tudott.
De evvel nem az erdélyieket húzta le, nem azonosítottam velük ezért.
Szerintem nyitott, egyenes emberek. Persze némelyikükből hiányzik az önbizalom, de ez személyiség függő.
Bemész egy Erdélyi ember házába, azt mondja Gyere ülj le, mit ennél-innál. Vendégszeretők.
Erdélyi kirándulásom alatt rengeteg embert ismertem meg, végtelenül kedves, vendégszeretőek. Szívesen élnék is akár a közösségükben.
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy Székelyföldön községemnek testvértelepülése van, így évente egyszer ellátogatok Erdélybe, ahogy ők is ellátogatnak hozzánk, de ha tehetném, évente többször is kimennék.
Kedves emberek. Jó a pálinkájuk. Segítenek, ha baj van.
Az egyetlen "bajom" az, hogy eltérnek a politikai nézeteim az "átlag erdélyi magyarétól". Ez van, nem muszáj a politikáról beszélgetni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!