Miben különbözik egy magyar nő egy erdélyi nőtől?
Szerintem erre egy kifejezéssel lehet válaszolni: alkalmazkodásra való hajlam. Ha egy akármilyen országban bevándorló vagy, akkor legyen már benned annyi nyitottság, hogy alkalmazkodsz egy kicsit az ottaniakhoz, viszont jellemedet nem kell feladnod. A székely nőknek és férfiaknak ez megy a (szándékosan) a legnehezebben.
Ugyanakkor kompetensnek kell lenni a hétköznapokban a környezeteddel, nem pedig lemaradva 100 évvel a gondolkodásmódban, s így 100% nem érnek megkülönböztetések. Engem ilyen jellegű "igazságtalanságok" és megkülönböztetések soha nem értek Magyarországon férfiak és senki részéről sem, igaz az is, hogy nem vagyok székely.
-Az erdélyi nők és egyáltalán az erdélyi emberek vendégszeretőbbek,kedvesebbek,mint mi,a mai Magyarország területén élők.
-Az erdélyi nők szigorúbb iskolai rendszerben éltek,mielőtt M.o.-ra jöttek volna(ha kint jártak..)
kb ennyi.
én 5-6 erdélyi magyar lányból tudok kiindulni a témában.
sok különbség nincs,max annyi,hogy a dugás körül nincsen náluk akkora hercehurca,meg nászjáték,ha bejössz nekik benne vannak gyorsan.
és az állatokhoz való viszony.
lazán elvágják a csirke nyakát és simán belerúgnak a kutyába,macskába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!