Miért nem keresnek és vesznek fel ilyen rendőröket? Vagy az ilyenek elmennek inkább a katonasághoz?
Tudod hiába 195 magas és 100 kg-os valaki nem mindenki felel meg katonának vagy éppen rendőrnek. Alkalmasságin kibukik vagy éppen lusta.
Nekem van ilyen ismerősöm aki inkább nappal személyi edző és éjjel kidobó lett mert többet keres így mint a rendőrségnél a traffipaxon nyomkodja a gombokat vagy éppen csekk kitöltésre pazarolja az adottságait...
Gumibotal józanul én is elverem a dülöngélő részegeket -.-
Nem kell a rendőrségbe elmebeteg. A szortírozás javúlt a pszichológiai alkalmasságival :)
Gyak ugyan az a kérdés min 2 napja a Spetznazos rendőrök.
Az egész rendőrség állhatna Chuck Norrisokból akkor is ugyan azok a szabályok szerint kell játszania mint a jelenlegi gárdának.
Nem azt mondom hogy a rendőrségnél minden rendben van, de nem csak náluk kéne keresni a bajt.
1. Rosszul fizet.
2. Szerintem kidobták, egy rendőr nem tehet meg ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!