Miért divat utáni a rendőröket? Miért hallom minden fiatal szájából ezeket?
42, de mi közöd hozzá? Vagy hogy jön ez a kérdéshez?
Első voltam.
Mert a legtöbb embernek rossz a tapasztalata. Téged a legkisebb szabály kihágásokért tízezrekre bírságolnak, de ha kirabolnak, megvernek akkor nem tudnak megvédeni, de még csak az elkövetőt sem kapják el, a nagy kutyákról meg ne is beszéljünk.
A fiatalok meg kicsit másabb téma, ők mindig is a határokat feszegetik.
De miért? A kérdés is az hogy miért? Az még kevés hogy mert semmirevalók..nyilván közöttük is van semmirevaló, de hogy mind az túlzás.
Nekem 4-5 ször volt velük dolgom életemben, egyszer sem volt semmi negatív tapasztalatom, de lehet közrejátszik az is hogy én betartom a szabályokat...és csak ellenőriztek.
És az sem igaz hogy nem segítenek, elég csak megnézni a tolvajkergetők youtube-os videókat legtöbb esetben cselekednek, ha van rá nyomós indok.
Komolyan nem értem mi a gond.
"42, de mi közöd hozzá? Vagy hogy jön ez a kérdéshez?"
Mert úgy gondolom a fiatal kis jobbikos palánták között többen utálják őket, kíváncsi voltam te is az vagy e.
"Téged a legkisebb szabály kihágásokért tízezrekre bírságolnak"
Azt hogy mennyire bírságolnak azt nem ők döntik el.
"de ha kirabolnak, megvernek akkor nem tudnak megvédeni, "
Hogyan szeretnéd hogy ilyenkor megvédjenek? Állajanak melletted 24/7ben hátha bajba kerülsz? Én miért nem kerülök sohasem bajba?
"az elkövetőt sem kapják el, a nagy kutyákról meg ne is beszéljünk."
Kit nem kaptak el amiről tudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!