Ilyen esetben tényleg nem lehet tenni semmit? 2 éve,14 évesen elb_sztam az egész életemet?
Itt a kerdesedre megoldasokat javasoltak, 1-2 eves tervekkel! Az, hogy 1-2 evig meg szivnod kell egy masik suliban stb nem az elet hanem esetleg a megoldas kulcsa. De te meg azon akadsz ki hogy azalatt az 1-2 ev alatt sem akarsz olyan helyre menni amelyik "nem tetszik"! Ez nem igy megy! Aki elakarja erni a celjat az olyan uton halad keresztul ami nem konnyu sőt! Ahogy regen nagypapa mondta "ha könnyű lenne mindenki ezt csinálná"... A mostani hozzaallasodbol nezve sztem nem igen akarsz tenni valamit, azt hitted van valami olyan VÁLASZ ami megmondja a tutit. Ezt applikacioban nem fogod tudni letolteni. Vagy MEGKEMENYEBBEN tanulsz, vagy atmesz masik szakkozepbe feljavitani a jegyeid hogy vegeredmenyben olyan egyetemre jarhass amit elvezni fogsz, vagy nyammogsz hogy nem akarsz ezzel foglalkozni es akkor bizony, elrontod az eleted.
En sem ott toltottem a gimit ahol akartam. 1-2 evben eleg szar is voltam. De belattam ha arra az egyetemre be akarok jutni ahova akarok ezt nem folytathatom igy. Megtanultam KEZELNI magam! Osztalyelso lettem (a legrosszabbol) evvegen meg kituntetest is kaptam 4 ev vegen. Ja es felvettek az egyetemre ahol tavaly diplomaztam. Ennyi! Semmit nem szamit hoy szereted e a sulid MOST vagy sem! Hanem a cel! Akarod elerni vagy sem! Kivanok erot ehhez neked, kivanom hogy ne az elegedettlen felnott Magyar tarsadalmat gyarapitsd hanem azt a tabort akik kemenyen kuzdottek kuzdenek es boldogok! Puszi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!