Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy intézzek egész éves tesi...

Hogy intézzek egész éves tesi felmentést? 18F

Figyelt kérdés

Osztályfőnököm a tesitanár, Egy kétszínű azt mondja aki nem tesizik meg fog bukni , erre év végén ezeket átengedi.

4 jegyre lezárt mineket, én mindig átöltözök tesizek, csak a kosárérintést röpiben nem tudtam megcsinálni 1-ers, még egy valamit nem tudtam megcsinálni csak felesen az 3-mas, meg rajtuk kívül volt 2 db 5-ösöm.

Így 3-mas lettem.

Ez az egy 3-masom, ezért nem akarom, hogy 3-mas legyek, lelki szakorvosnál elpanaszolom, amúgy sincsenek se barátaim se semmi, ezért karom elintézni.

Meg zavar amikor pl.: bukfenc van a lányok kivétel nincs röhögnek rajtunk a padon.

Egy lány tesizett eddig ,de ő is ortopédián felmentette magát.

2015. jan. 21. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Én általánosban még szerettem a tesit, de aztán a gimnáziumba tök paraszt volt a tanár, ezért elmentem az ortopédiára, sírtam a dokinak, hogy fáj a hátam (+ egy kicsi gerincferdülésem is volt), és kaptam egész évre felmentést. Aztán minden év elején meg kellett ismételnem ezt.

A tesiórákra nem kellett bejárnom, helyette hetente egyszer úszásra vagy gyógytornára kellett járnom, ami sokkal hasznosabb volt, mint a rendes tesióra... :D 19/F

2015. jan. 21. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Max annyit tudsz elérni hogy iskolai tesi helyett iskolán kívül kell eljárnod gyógytestnevelés órára.
2015. jan. 21. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:

ez az első válasz nekem elég hihetetlen, bár lehet nálunk máshogy működik.

Nekem meg kellett műteni a lábam egy kisebb balesetből kifolyólag, és ugyanabban a a tanévban ki is ugrott a vállam a helyéből. De még így is tesiztem pár hónapot. Persze ami megerőltető volt, vagy éreztem hogy feszül a vállam, stb. azokat nem csináltam. Szerintem az egy év tesit elég nehéz lepapírozni. Főleg ha nem is látják rajtad hogy sérült vagy (pl gipsz vagy valami)

Én azt tanácsolom neked hogy ne szégyelld a tested, hanem vállald fel magad. És gondolkozz el egy kicsit a mozgás fontosságán is. Lehet hogyha iskolán kívül sportolnál valamit, akkor tesiórán is felkészültebb lennél, magabiztosabban, bátrabban mernél mások előtt mozogni, ha már "be vagy edződve"

és egyébként is ép testben lehet ép lélek is. Szerintem a mozgás rengeteg pozitív energiát felszabadít, amitől jobban érzed magad a bőrödbe.

19L vagyok

2015. jan. 23. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én anyád korabeli vagyok, így csak régi idők tapasztalatait tudom megírni.

Nálunk többen is voltak, akik fel voltak mentve tesiből. Köztük ketten vérnyomásproblémákról vittek orvosi papírt, pedig egyiknek se volt baja ( saját bevallásuk szerint). Egyszerűen beszedtek az orvosi vizsgálat előtt egy- két szem gyógyszert a szülő/ nagyi bogyóiból, ami megkavarta a vérnyomst.

Megkapták a papírt, hogy tesiből felmentve, kaptak gyógyszert hivatalosan, amit eszük ágában sem volt beszedni.

2015. jan. 28. 23:21
 5/5 anonim ***** válasza:

1.: Sz*rd le a francba, röhögj magadon a többiekkel

2.:rendszeres csonttörés kényelmetlen de elég hosszú ideig kaphatsz egyért(én pl a kartörésemért kaptam 10 hetet fél év múlva meg 4-et)

2015. febr. 22. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!