Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak én nem csináltam egész...

Csak én nem csináltam egész nyáron semmit sem?

Figyelt kérdés
:( (tudom, az én hibám)
2014. aug. 31. 02:37
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
egyáltalán nem biztos, hogy a te hibád.
2014. aug. 31. 04:17
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem!:) Gépeztem, és pihentem :) Megnyugodhatsz, nem vagy egyedül!:)
2014. aug. 31. 07:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Tanulmányilag semmit nem csináltam. :) Amúgy igen :)
2014. aug. 31. 08:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Tanulmányilag csak a Kresz vizsgára készültem meg a héten angloztam egy kicsit (nyelvvizsgára készülünk, de magabiztos vagyok a középfok után :D) és kész. Más tekintetben se volt túúúl mozgalmas nyaram, fesztiváloztam meg futottam. Ja, meg végignéztem "pár" animét és sorozatot.
2014. aug. 31. 10:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

En egesz nyaron a potvizsgamra tanultam , mert matekbol egyest kaptam evvegen :/

sikeresen atmentem ha erdekel valakit :) nagyon klasszul megtanultam mindent es mehetek az osztalyommal tovabb :)

amugy ezen kivul vegig a baratommal voltam akivel lassan egy eve vagyunk egyutt :)

15/l

2014. aug. 31. 10:39
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Gratulálok utolsó! :) Egyébként én sem csináltam semmit, gépeztem meg aludtam egész nyáron. Úgyis arra való a nyár, hogy kipihend magad, hogy felfrissülten tudd kezdeni az új tanévet.
2014. aug. 31. 11:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi barátokkal pont azért hogy ezt elkerüljük év közben különböző ötletekből írtunk egy "Bakancslistát". Pont emiatt rengeteg mindent csináltunk. Persze voltak unalmas napok is, és nem sikerült mindent elérni, de így visszagondolva nem volt rossz.
2014. aug. 31. 12:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem 1 dolog kivételével tökéletes volt a nyaram.

Minden héten legalább egyszer voltam valahol, havernál, moziban, sokat bicikliztem, voltam a családdal és az egyik barátommal 1 hetet nyaralni.

1 dolog hiányzott. A legjobb barátommal idén se jutottunk el Balatonra. :(

17/f

2014. aug. 31. 13:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag én sem csináltam semmit. Nagyrészt csak itthon feküdtem és még így is fáradt maradtam.

De aztán elgondolkoztam rajta, hogy kellett volna? Ki várja el tőlem, hogy nyáron felálljak és menjek valahova, ha nekem csak feküdni és a plafont bámulni van kedvem? Tehát ha hibának lehet nevezni, akkor tényleg az enyém.

2014. aug. 31. 22:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Én csak fesztiváloztam.
2014. aug. 31. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!