Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szűlök, ti engednétek 14-15...

Szűlök, ti engednétek 14-15 éves lányotoknak a "kockahasat"?

Figyelt kérdés

Nemsokára 15 éves leszek és lapos hasat szeretnék mert mostanában felszedtem pár kilót ami a hasamra ment.

Ne a kigyúrt, szálkás emberekre gondoljatok hanem kb. ilyenre: [link]

Anya azt mondta nem lehet, ráérek majd vele. Nem szeretnék gyógyszereket szedni, nem szeretnék fogyokúrázni (neki anyagilag megterhelő lenne) csak tornázni. De olyan határozottan mondta a nemet hogy azt hittem gyilkolni akar. Ti megengednétek? Kb. 1 hónap múlva megyünk strandra azért is szeretnék illetve úgy jobban tetszem magamnak

2015. jún. 9. 11:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Múlthéten a combomra tornáztam izomlázam lett de az eredmény nagyon jó :) Bár most újra feljött némi plusz szóval megint elölről kell kezdeni
2015. jún. 9. 12:57
 12/16 anonim ***** válasza:
72%

Kitartás, és rendszeresség! ez a titka ;)

apukám már több mint negyven éve testépítő! (szóval valamit csak konyítok hozzá)

előző voltam

2015. jún. 9. 13:07
 13/16 anonim ***** válasza:
30%

Az én apukám orvos, megműtselek? Konyítok hozzá!

Ilyen hasat egészségesen nem lehet elérni. Az egészséged kockáztatásával igen. Az étkezés alapvető ahhoz, hogy egészséges legyél, ahogy most élsz, katasztrófa. Ideje magadra főzni, heti többször tudatosan sportolni, és elfelejteni az ilyen kockahasat, ami szélsőség és nem egészség!

2015. jún. 9. 13:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nos..a sport SOHA nem árt! Csináld! Keress videókat (tabata ❤) szerezz be pás súlyzót vagy csinálj! Ha 1 literes palackokat megtöltesz sóval az elég! Légy kreatív! A poroló rúdon lehet húzódzkodni, a székre fel a lábat és úgy fekvőzni szuper a mellizomra, tökig pakolt hátizsákkal kitörésbe sétálni a legjobb a combnak. De minden gyakorlatnak nézz utána, hogy helyesen csináld!!

Ami az étkezést illeti a gyors kaja kva drága te meg nyáriszünetbe ráérsz, hát a pénzt amit arra költenétek adja neked anyud egy hétre és abból hozz ki 1 heti kaját. Hús rizs zöldségek..ha szezonális dolgokat veszel akkor olcsóbban kijössz! Kezdj egyszerűvel és menni fog a többi is!

Szedj fel izmot mert a több izom több kalóriát éget 😉

2015. jún. 9. 13:16
 15/16 anonim ***** válasza:
79%
Amugy ha inkabb terhesnpocak szeru, akkoe az puffadas. Szoval fogyoznod tuti nem kell. A teszta meg a tobbi egeszsegtelen gyorskaja felpuffeszt. Ideje helyrehozni a taplalkozasodat, de sportolj is nyugodtan. Azzal csak meg fgormasabb leszel. De azt minden heten legalabb ketszer rendszeresen kell. Kulonben semmi ertelme. Az hogy irtad hogy a multkor combra edzettel de kezdheted elorol- mutatja hogy nem sokat tudsz arrol hogy mukodik a sport. Olvass sokat utana. Egeszseges taplalkozas es sport temaban neten. Google.
2015. jún. 9. 13:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát én nem értem anyukádat, kmolyan. Gyerek mozogni akar, tornászni, egészségesen élni, erre kijelenti hogy nem.

Talán te adtad elő neki nagyon rosszul.

2015. jún. 12. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!