Hány éves kortól engednétek meg a lányotoknak hogy párkapcsolata legyen? Miért pont akkor?
Szerintem ez nem a felnottol fugg , persze vannak csaladok ahol a lanyoknak tiltott a szerelem x korig ,de ha mar alapbol iskolaba jar a lanyod ugysem tudod ott mit csinal.. ott kezdodnek az elso szerelmek.
Persze nem 9 evesen kell ot fiukhoz engedni ,de mondjuk mar 15 evesen lehet baratja ,de ott aludni nala meg nem kell.. majd ha mar mondjuk fel ev eltelt a kapcsolatuk kezdetetol, es normalis a fiu akkor talan.. ki mit enged meg.
Én ezen mindíg sokat gondolkodtam,hogyha egyszer lányom lesz,hogyan csinálnám.De egyenlőre nemsokára csak egy fiam fog születni.
Szerintem középiskolába,ha szerelmes lesz,akkor megtalálja a módját annak,hogy találkozzon a fiúval,akit szeret.
Én úgy vagyok vele,hogy megpróbálnék beszélni Vele a témáról.Odafigyelnék Rá,meghallgatnám,komolyan venném,ha azt mondja szerelmes.Ha ez 14 évesen van,akkor 14 évesen.
Szerintem jobb tudni arról,hogy jár egy fiúval,és beszélgetni a témáról,mint tiltani és aztán abortuszra kísérni...
Az enyém 14 éves volt, mikor egy vasárnap délután a barátaink 16 éves fia megjelent - ami nem volt különös, mert azelött is sűrűn járt hozzánk, könyvért, kazettáért, vagy a szüleivel.
de akkor megállt elöttünk, és megkérdezte, hogy elmehetnek-e sétálni a leányzóval... mi csak pislogtunk az apjával, de persze elengedtük...
A szülőkkel összejártunk, a gyereket ismertük, mióta megszületett, ők is ismerték egymást kisgyerek koruk óta, így kicsit egyszerűbb volt.
Kicsit sóhajtoztunk, hogy megnőtt a lányunk, de ennyi volt. Öt évig jártak együtt, aztán a lányunk elment egyetemre egy másik országba, és vége lett. Most is sajnálom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!