Minek kell megfelelni-e valakinek, hogy párkapcsolata legyen? 17F kérdi, mik kellenek pl. : kedvesség
Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 21:11
1/6 anonim válasza:
Kedvesség, megértés, alkalmazkodóképesség, figyelem, tisztelet, kölcsönös vonzalom, közös értékrend, közös érdeklődési pontok.
2/6 anonim válasza:
Vagy elég csak ha szimplán jól nézel ki. Akkor egyik sem kell a fentiek közül.
3/6 anonim válasza:
drága 17F! szerintem azért kapsz kevés választ a kérdésedre, mert elég butuska a kérdés. minden lánynak más vonzó a fiúkban. nagyon felszínesen vannak említve ezek az emberi tulajdonságok hogy "kedvesség, őszinteség..." úgy vagy jó ahogy vagy, nem kell megváltoznod ahhoz találj magadnak egy lány, hanem inkább add önmagad és ne erőltess semmi karaktert, tulajdonságot önmagadra!
4/6 anonim válasza:
Ja igen bocsi, én naivan úgy értelmeztem, hogy hosszú távú és működőképes kapcsolatra gondol a kérdező. De ha nem, akkor 2-es válaszolónak is igaza van...
(első voltam)
6/6 anonim válasza:
Legyen humora és ne legyen öntelt. Tudjon nevetni magán, rajtam, meg tudjon nevettetni, vegye könnyedén a dolgokat (itt nem arra gondolok, hogy bukjon meg az iskolában). Ne nagyon nézzen le másokat, és ne legyen bunkó.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!