Szerintetek tényleg engedékeny vagyok?
Van egy 17 éves lányom, aki-szerintem-jó gyerek. Na most más szülő szerint nagyon engedékeny vagyok.
Házimunkában nekem elég ha a saját szobáját rendbe tartja bár néha megkérem hogy mosogasson el emellett szeret főzni szóval néha ő készíti az ebédet (ne értsétek félre, nem én eröltetem)
Tanulás terén nem várom el hogy kitűnő legyen de legalább a 4-es legyen meg
Bármennyit gépezhet és tévézhet bár ha már éjfél van és másnap iskola szólok neki hogy ne legyen fent sokáig (persze ez csak akkor van ha nem megy a tanulás rovására)
Sminkelhet csak ne nézzen úgy ki mint egy plázacica
Lehet barátja és van is 7 hónapja. Megengedem hogy együtt aludjanak
Zsebpénzt akkor kap amikor kér.
Általában a "bármennyit gépezhet tévézhet" és "ott aludhat a barátjánál" dolgon szoktak kiakadni. Tényleg engedékeny vagyok? Ti hogy csináljátok?
" gondolod csak ejszaka esnek teherbe
a lanyok?vagy ha delutan atmegy a
fiuhoz ,akkor nem szexelnek?:)"
Sok hulye tenyleg ezt hiszi... mintha a bokorban nem lehetne. Ugy se tudsz mindig veluk lenni, ugy is csinalni fogjak.
Teljesen jol csinalod kerdezo. Nekem is lehetett mindent de mégse éltem vissza vele. Zsebpenz is igy volt nalunk is, de kb sose kértem.
Köszönöm a válaszokat :)
Igen próbáltam azért megtalálni az arany középutat
Az együtt alvást is sokszor megbeszéltük de az első beszélgetésnél azt mondta a lányom "Anya, ugye tudod hogy nem csak este lehet szexelni?" na és ilyenkor fogtam a fejemet bár igaza van. Szerintem jó a kapcsolatunk, felvilágosítottam mindenről, mondtam neki ha kérdése van nyugodtan kérdezzen és ezután már jön a bizalom :)
Pont ilyen szüleim vannak. :) Normális ember vagyok, nem lázadok, vagy züllök. :D
Szerintem pont annyira vagy engedékeny, amennyire kell. Nem "uralkodni" kell a gyerek fölött, hanem segíteni neki az életben.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!