Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok/nők! Nektek mikor...

Lányok/nők! Nektek mikor mondták el a szülők hogy mi az a menstruáció?

Figyelt kérdés

Engem sokként ért mikor megjött (10 éves koromban ha jól emlékszek) mert azt hittem beteg vagyok és azért vérzek ennyire... el sem mertem mondani senkinek hónapokig.

És annyira gáz, mert emlékszem hogy betét reklámoknál mindig kérdeztem hogy mi az és mire való, de kinevettek, hogy kicsi vagyok még, nem kell tudnom. Nem értem miért csinálták ezt. Egy 10 évesnek még nem kell erről tudnia vagy mi?

2015. jún. 4. 14:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

20. vagyok

Ja és emlékeztek arra a reklámra, amiben egy O.B tamponra rácsukja a nőci a kezét? (jelképezvén a női nemiszervet)

Na én arra évekig azt hittem kiskoromban, hogy a tenyér izzadására van :) a reklámban is nedvszívó erőről beszéltek :)))

2015. jún. 5. 11:00
 22/25 anonim ***** válasza:

Nem mondta el. A barátnőimtől tudtam meg. Mikor rákérdeztem, a betét mire való, azt mondta: pisilésre. Nem világosított föl, mert azt hitte, csak 8.-os lányoknak jöhet meg, előbb nem.

Lelkileg jól összetört, hogy már 11 évesen megjött.

2015. jún. 6. 19:20
 23/25 anonim válasza:
Nekem elsőben volt egy osztálytársam (lány) akinek volt egy hatodikos bátyja akiknél felvilágosító órát tartott a védőnő. A kislánynak elmondott mindent a bátyja ő meg nem tudta magában tartani új tudását tehát odajött hozzánk és megkérdezte ˝tudjátok mi a szex ?˝ na én így tudtam meg.
2015. jún. 6. 21:01
 24/25 anonim ***** válasza:

8-10 éves koromban előszeretettel bújtam azt a jó kis kártyás Családorvos mappát öreganyámnál. Ennél fogva erős parás hipochonder voltam pár évig :) így mikor egy picit sötétebbet pisiltem, rögtön rohantam, hogy jajj, baj van! Öreganyám akkor azt hitte, megjött, és nagy vonalakban felvázolta, hogy ez mostantól minden hónapban blabla... és nem szabad róla beszélni, a fiúk nem tudhatják! Hű, hát fóbiásan rejtegettem is, így visszagondolva... Kezembe nyomott egy betétet, mindenféle instrukció nélkül, én meg betettem - fordítva :D Élmény volt leszedni, mikor rájöttem, hogy ez így nem jó :D

Valójában 11 évesen jött meg először, otthon, de akkor legalább már rutinom volt benne, hogy kell betétet használni.

2015. jún. 8. 10:56
 25/25 anonim válasza:
12évesen
2015. jún. 26. 02:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!