Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ma Megjött a menstruációm és nagyon rosszul voltam az iskolábán ,ezért hazajöttem (gimi,10.osztály).Szerintetek elmenjek orvoshoz,hogy kérjek igazolást mára (ma pont rendel délután az orvosom)vagy használjak el egy szülői igazolást?Mostanában nagyon rosszul vagyok,amikor megjön és nálunk a suliban nem fogadnak el tesin szülői felmentést.Majd összeesek ilyenkor mindig tesin,de soha nem érdekli a tanárt,hogy mi van velünk és nem egy lusta dög vagyok,aki nem akar tesizni,csak egyszerűen alig állok a lábamon.Ha elmennék orvoshoz,akkor talán adna is holnapra felmentést (3 tesim lesz holnap).Ti mit tennétek a helyemben?15/L2014. okt. 9. 13:24
1/4 anonim válasza:
Szerintem menjd el az orvoshoz, mert egyrészt kapsz töle igazolást (tesire is, meg mára is), másrészt tud adni valami görcsoldót, amit ilyenkor be tudsz szedni, hogy nem legyél ennyire rosszul.
2/4 anonim válasza:
El kell menni orvoshoz, mert ha ennyire fáj, akkor rendszeres igazolás kell, emellett van olyan gyógyszer, amit ha a várt menzesz előtt elkezdesz szedni, akkor nem lesz fájdalom. Ez azonban receptköteles. (pl apranax, naprosyn, cataflam)
3/4 anonim válasza:
Nem normális hogy ennyire fáj, mindenképp menj el orvoshoz.
4/4 A kérdező kommentje:
Elmentem és Kiderült,hogy petefészek cisztám van.
2014. okt. 10. 06:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!