Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért késhet ennyit a havim?...

Miért késhet ennyit a havim? 16. l

Figyelt kérdés
szűz vagyok,és eddig pontos volt már 2 éve ,de most már 5 napja késik és kicsit izgulok ,hogy miért lehet ahhoz köze ,hogy meg változott az alvás rendem mert most 1-3 óráig fenn vagyok és 10 körül kelek suli időben és még múlt hónapban is 23-5 aludtam vagy igazából nem tudom mert csak ez változott meg

2014. júl. 31. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, még szerintem ennyi rakoncátlankodás elmegy :) Nekem volt már 50 napos ciklusom is, barátnőmnek három hónapig semmi, van, akinek 27 napokra jön meg, majd beáll. Persze mindig felkeresheted az orvosod, hogy tutire menj.
2014. júl. 31. 22:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyugi, most nekem is legutóbb elég furán jött meg. Nekem is elég pontos ciklusom van szinte azóta, hogy elöször megjött. 4-5 napot késett és már teljesen pánikban voltam, hogy valami baj van (pedig szűz vagyok). Én arra jutottam, hogy nekem a nagy izgalom miatt késett (egyedül mentem egy táborba, ahol nem ismertem senkit), lehet nálad is ilyesmi van. Vagy keveset mozogsz, sokat alszol stb. aszerintem nyugodj meg, kicsit mozogj (állítólag attól hamarabb megjön). Ha még 2 hét múlva is semmi, akkor lehet elkezdhetsz aggódni.
2014. aug. 1. 10:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha szűz vagy akkor ne aggódj, biztos nincsen semmi gond.
2014. aug. 1. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!