Brocriptin miatt késhet ennyit a menstruáció? (bővebben lent)
A mensrtuációs ciklusom nagyon rendszertelen, és hormonproblémák miatt brocriptint szedek, mert magas a prolaktinszintem.
A párommal többször is voltunk együtt a múlt hónapban, és bár mindíg vigyáztunk, kezdek nyugtalan lenni. A program szerint ami kiszámolja hogy mikorra kéne megjöjjön, már 8 napja késik. (Persze program, és máskor is tévedett már, de azért csak 5-6 nap késéssel) Az elmúlt 4 napban 3 terhességi tesztet is elvégeztem, mindd negatív lett, de a havim mégsem akar megjönni. Holnap és holnapután azért még elvégzek egyet egyet, de addig is:
Az a kérdésem, hogy a brocriptin befolyásolhatja bármilyen módon a ciklusomat? Az endokrinológus azt mondta hogy majd segít beállítani, hogy rendszeres legyen, de csak másfél hónapja szedem. Ennyire gyorsan hatna? (egy picit kétlem)
Tudnátok tanácsot adni? Hálás lennék érte.
mióta elkezdtem szedni, a pontos 31 napos ciklusom minden lett csak nem pontos. Fél évig szedtem a gyógyszert, amúgy minden eredményem tökéletes. A kúra alatt volt 40 napos ciklusom is, meg 26 is. Nem hiszem hogy terhes vagy, persze nem árt ha tesztelsz még.
Nem egyedi eset, hogy kitolódik a ciklus hossza.
Köszönöm szépen, én is ebben reménykedtem.
Bár ha még pár napig nem jön meg, felhívom a dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!