Mit csináljak? (bővebben lennt)
Figyelt kérdés
Anya ma olyan kajákat fözött, amit senki se szeret, és rámerőltette, én meg azoktól hányok... de olyan éhes vagyok, hogy majd meghalok... Most mit egyek, mert anya azt mondta h csak azt ehetem...2010. febr. 27. 11:35
1/3 anonim válasza:
vagy vegyél erőt magadon és edd meg,vagy maradj éhen!jó,hogy ez a legnagyobb gondod!szegény anyukád meg küzdött a főzéssel.holnap lepd meg és főzz te neki!
2/3 anonim válasza:
Így jártál. Majd ha te főzöl és nem tetszik anyádnak, akkor mondhatod neki te is, hogy nincs más, ha nem tetszik, éhen maradsz. Amúgy kenj magadnak szendvicset, egyél valami gyümölcsöt vagy lemész a boltba péksüteményért, rágcsáért ha ennyire válogatós vagy. Mi volt mégis az ebéd, amit ennyire utálsz?
3/3 anonim válasza:
úúúristen...te nem vagy komplett, hogy ezt kiírtad ide -.-"
ha csak azt eheted akkor csukd be a szemed és gyűrd le a torkodon. képzeld azt, hogy az a kedvenc kajád....ennyi
probléma megoldva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!