Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csókolom! Mi ez? (lennt)

Csókolom! Mi ez? (lennt)

Figyelt kérdés

Tegnap délután volt a bugyimban ijen piros lé szerű, elötte barnás pirosas trugyi volt. nagyon megijedtem mi lehet ez?

sirtam is és anyukámnak nem merek szólni. mit cisnáljak?? segitsetek

és amikor pisilek akkor is ömlik valahonan a piros lé

9 és fél éves vagyok

2010. dec. 19. 16:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy menstruálsz.
2010. dec. 19. 16:37
 2/15 A kérdező kommentje:
mi az a mentsztuálás?
2010. dec. 19. 16:38
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
Nincs kedved havat lapátolni és hülye kérdésekkel ütöd agyon az időt?
2010. dec. 19. 16:41
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Kérdezd meg anyukádat.
2010. dec. 19. 16:41
 5/15 anonim ***** válasza:
42%

Szóljál anyukádnak.

Amúgy meg foglald el magad,mert nagyon érdekes,hogy ha pisilésnél ömlik belőled a vér (vagyis a piros lé) akkor igencsak átlehetsz ázva és gondolom nem magadra mosol,szóval édesanyád észreveszi..

erről ennyit.

Máskor jobban gondold ki a kérdésed :)

2010. dec. 19. 16:43
 6/15 A kérdező kommentje:
légyszi válaszoljatok normálisan mert anyukámnak nem mutattam még ezt és nem mosott mert ma fog ha hazajön a mamától
2010. dec. 19. 16:51
 7/15 anonim ***** válasza:
79%

Szia! Nekem megér egy próbát hátha nem kamu:

Itt a kép:

[link]

Tvábbá: minden nő menstruál ekkor érik felnőtt nővé. Elindul egy folyamat, ami jó esetben 40-50 éves korodig tart.

Havonta egyszer kiszabadul egy petesejt hogy teherbe tudj esni. Ha szexelsz és nem védekezel akkor jó esély van babára. Ha nem élsz szexuális életet akkor a petesejt nem termékenyül meg, igy szétesik,és helye ahová került volna görcs kíséretében leválik és távozik belőled a hüvelyen keresztül. Ez a nyálkahártya. Innentől foga minden hónapban számolhatsz azzal hogy vérezni fogsz, először nem lesz rendszeres később pontosan beáll. Ez áltagban 28 nap de lehet kicsit kevesebb vagy több.

Remélem érted!

[link]

2010. dec. 19. 17:00
 8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsónak, legalább valaki el tudta magyarázni mostmár értem nagyjából még elolvasom részletesebben ksözönöm mégegyszer
2010. dec. 19. 17:12
 9/15 anonim ***** válasza:
79%

Örülök hogy érted valamelyest! Még annyi lemaradt: Majd később lesz csak ha lesz szexuális kapcsolatod fiúval akkor MINDIG védekezz (óvszer, tabletta) Igazából majd ha valakivel komyolra fordul a dolog jó lenne ha látna egy nőgyógyász is.

[link] Itt olvashatsz a védekezésről bővebben!

Vegyél majd betétet és ha mész a WC-re akkor mindig cseréld, ne hagyd bent sokáig mert a bacik elszaporodnak.

Reggel este tisztálkodj. Suliban ilyenkor mindig legyen nálad pót bugyi és betét ha hirtelen sok mennyiségű vér jön akkor rendbe tudd tenni magad! Lehet hogy nem érzed, ezért kérd meg néha a barátnődet nézze meg a nadrágot ne e véres (előfordul az ilyesmi mindenivel nem ciki).

Esetenként fájhat a hasad, nagyon is ilyenkor vegyél be gyógyszert rá (Algopyrin, Panadol, No-Spa).

Ha tudsz akkor pihenjél, bár vannak akik nagyon jól viselik az egészet vannak akik nehezn.

Anyukádnak azért majd mondd el alkalomadtán.

Ha nem akarod és van kérdésed még irjál és elmagyarázom.

2010. dec. 19. 17:20
 10/15 anonim ***** válasza:
59%
Menstruálsz.Mindenképpen szólj az anyukádnak.Ő majd elmagyarázza neked a dolgot és a teendőket.
2010. dec. 19. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!