Legyetek szívesek, írnátok nekem ilyen idézeteket (lennt)?
Figyelt kérdés
Összevesztem az egyik legjobb barátommal(bár több volt köztünk mint barátság,azt hiszem),de annyira,hogy letörölt faceről,és tiltott msnen.Szeretnék neki egy üzenetet írni,amiben egy-két olyan idézet van,ami erre a helyzetre utal,vagy a barátság fontosságára,abban hogy csalódunk,vagy hogy nem szeretném elveszíteni,mert fontos nekem.
Legyetek szívesek,és írjatok ilyeneket,ha tudtok! :)
2011. jún. 22. 12:57
2/8 anonim válasza:
"A barátság azon néhány dolgok egyike életemben amelyektől normálisnak érzem magam."
6/8 anonim válasza:
egyébként meg ne idézetet írjál, mert arra a pasik nem fogékonyak, csak a lányok, inkább fogalmazd meg a magad agyából hogy mivan
14/f
7/8 anonim válasza:
“Amikor minden hír rossz, és az ég teljesen szürke, és az összes csoki elfogyott, az egyetlen vigasztaló gondolat, hogy van egy olyan barátom, mint te.” :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!