Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ilyen helyzetbe mit csináljak?...

Ilyen helyzetbe mit csináljak? (többi lennt)

Figyelt kérdés
A héten beszéltem a facebookon egy osztálytársammal aki tetszik!És mondtam a barátnőmnek hogy kérdezze meg tőle hogy felvehetem-e msnre ,erre azt mondta hogy igen ,fel is vettem de ő nem fogadja el,és most attól félek ketámad az osztály közepén hogy én mit képzelek magamról hogy fel akartam venni!!Én ettől félek !! előre is köszönöm a válaszokat!!
2011. ápr. 14. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
egyáltalán ilyen helyzetbe lehet valamit csinálni? vagy egyszerüen mond meg neki hogy szeretnél vele beszélgetni és azért
2011. ápr. 14. 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
most miért, mi a gáz abban, ha felveszel egy osztálytársat msn-re?
2011. ápr. 14. 17:52
 3/9 A kérdező kommentje:
kw jó válaszok áááá :/
2011. ápr. 14. 18:15
 4/9 anonim ***** válasza:
69%

a válaszokat ne kritizáld mert segíteni akartak neked...-.-"

Egyébként tényleg nem valószínű hogy le fog téged támadni, mert miért támadna? Az nem lehet, hogy 1)Azóta nem volt msnen 2) az msn címedből nem tudja ki vagy?

2011. ápr. 14. 18:25
 5/9 anonim ***** válasza:
lehet csak félrenyomta :D ha aztmondta h felveheted akkor miért csinálta volna ezt? :/ vagy csak szórakozik :/ :) kérdezd meg miért nem fogadta a felkérésed...
2011. ápr. 14. 19:26
 6/9 anonim ***** válasza:

mond azt hogy mivan akkor ha beszélünk egymással... mért csak azt ne mondjátok hogy ti nem beszélgettek lánnyal/fiúval...

én ezt mondanám de leszarom ha mást állítanak lényeg az hogy én tudom a dolgokat.

2011. ápr. 14. 19:39
 7/9 anonim válasza:
mondd mmeg neki hogy tetszik ha fiú vagy...én utálom ha valaki msn-en: szia szeretlek járnék veled...ha meg élöben semmmi két idegen ember...Mondd meg neki: Nézd tetszel nekem, lehet nálad némi esélyem?
2011. ápr. 16. 12:54
 8/9 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2011. ápr. 16. 13:41
 9/9 anonim válasza:
pl:házit elkérni az egyik legjobb dolog főleg ha nincs meg a telószáma..
2011. ápr. 17. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!