Szülők, fesztiválozók! Ti elengednétek 18 éves lányotokat a Sziget fesztiválra?
Ha megvan rá a pénze, amit maga keresett meg, semmi joga tiltani a szülőnek a felnőtt lányát.
Persze helytelenítheti, meg próbálhatja lebeszélni, de nem dönthet helyette.
el, bár nem értem miért feltétel hogy ő keresse meg az árát, ha anya és apa simán leakaszt 100ezret és meg sem érzik.
ha szűkösebbek a keretek, akkor elvárnám én is szülőként, hogy segítsen be anyagilag ha menni akar, mert nem olcsó mulatság.
de szerintem a kérdés nem az volt hogy turkálj a kérdező zsebében.
én elengedném, elvégre már nagykorú. valószínűleg nevelve volt az elmúlt 18évben és van róla fogalma, hogy mik a veszélyei az ilyen helynek és figyel rá. én sok pénzt nem engednék neki hogy elvigyen, sőt ha drága mobilja van inkább egy olcsóbbat adnék neki arra a hétre.
a többi dolgot hogy nem fekszünk le idegenekkel főleg nem védekezés nélkül stb már gondolom megtanulta, de ha ilyen típus akkor nem kell neki ahhoz szigetre menni, a szomszéd kocsmában is összeszedne valakit.
feltételezem hogy a szórakozás miatt menne, engedném mindenféleképpen.
80 ezer egy napra? :DDD Már nem azért, de én most kaptam a ballagásomra Sziget bérletet, diákkedvezménnyel asszem 40 ezer volt a 7 napos bérlet, de mindegy.
Kérdező, engem elengedtek a szüleim, én is a barátaimmal megyek, igaz, mi nem sátrazunk, hanem szállásunk lesz. Ha a lányod megbízható, és a barátai is, akkor engedd el szerintem.
19/L
Értem én, hogy lepontoz a sok irányításmániás ősanya, de attól még nem lehet szabályozni egy 18 éves lányt. Ha neki van rá pénze, minden további nélkül elmehet. A rendőrség se fogja hazavinni, mert FELNŐTT.
Szomorú, de ez az igazság. Házasodhat, szavazhat, költözhet.
Vicces kérdés mert 18 évesen oda megy ahova akar.
Legfeljebb az a kérdés adsz-e rá pénzt. De ennyi idősen diakmunkabol is össze lehet rá szedni.
Minden lehet veszélyes és lehet egy életre szóló pozitív élmény is. Ez azon múlik, hogy a lányod mennyire tud vigyázni magára. (drog, szex, szerelmi bánat stb) Sok beszélgetés ezekről...
18 évesen már nagykorú, egyszer el kell engedned..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!