Szülők, fesztiválozók! Ti elengednétek 18 éves
lányotokat a Sziget fesztiválra?
És a másik kérdező: Nálatok miért nincs bevezetve pl. az hogy ha ilyen nagyon bulis helyre mennek többen, akkor alkalmanként mindig egy szülő ott van, aki csak akkor kerül elő, ha szükséges?
Nálunk ez már egy megszokott dolog. Akár koncert akár hazahozatal, akár bármi más esti dolog. Általában az apukák szokták ezt egymás között megszervezni.
2015. máj. 27. 11:17
Utolsó, te is jársz fesztiválra? Elkíséred a lányodat?
Én nem voltam a Szigeten soha, a lányom 15. Ha újra 18 lennék, tuti elmennék!
2015. máj. 27. 11:19
Persze, hogy nem akar menni. PRóbálná meg! Jó kislány ilyen igénytelen helyre nem jár, igaz? Jó gyerek, jó barátokkal, igényes szórakozással, semmi alkohollal... még vagy 5 évet várj és utána remélem fellázad és élni kezd végre a jó kislányod is! Megérdemelné, hogy kevesebb elvárásban nőjjön fel.
2015. máj. 27. 11:21
12 Ma már nem olyan világot élünk mint 20 éve volt.
Ha menni akarna fesztiválra, akkor valszeg az uram azt amit említettem pár apukával biztos kivitelezné. De ha ő nem ér rá, akkor én :D Mindent a gyerekért, mint köztudott most volt 17. 1,5 hónapja töltötte.És az apja az a haver-pedig lány.
2015. máj. 27. 11:22
5-ös, nem kérek privit, de azért köszi :) arra a részére értettem, hogy bárki belekeverhet az italába bármit, ez teljesen független a helytől (bár a sziget már elvesztette számomra a hely szellemét, már nem azt képviseli, mint a régi Cure-os időszakban, mikor indult). Erre írtam, hogy nem tarthatod örökre burokban. Nem egy példa volt rá, pl legutóbb a Danics Dórié is, hogy ismert, felnőtt nő, értelmes szórakozóhelyen volt és mégis az italába kevert pár lányzó valamit. Amúgy megértem a gyereked, h nem hozza lázba. És nagyszerű rálátása van arra, hogy oda (már) nem érdemes menni.
2015. máj. 27. 11:23
16/33 A kérdező kommentje:
Igazából a barátait is ismerem és megbízhatónak tartom őket csak hát mégis sok rosszat lehet hallani a fesztiválokról.És nem volt még távol több napot se úgy hogy ne legyen felnőtt felügyelet .
Én 18 évesen már anyuéktól 220 km-re éltem, kollégiumban Pesten, és bár imádtam őket, az első félévben pl. csak havonta jártam haza, hogy spóroljak, és önfenntartó lehessek, amit aztán az ösztödíjaknak hála kiviteleztem is, tehát én ebben a korban már jóformán önálló életet éltem. Nyáron mindig elmentem én is, és anno a férjem is, eleinte gimis barátokkal, utána egyetemi csoporttársakkal. De Bécs mellé és gyakran kijártunk koncertekre, én ekkor már ehhez nem kértem engedélyt. 28 éves vagyok, felnőttem, és nem züllöttem el. :)
2015. máj. 27. 11:26
Gyerekek a mínuszolóbajnok már megint itt van és rém dühösen nyomkodja a cuccot:DD
Aranyom, ne hogy idegösszeroppanást kapj a feszkótól:D
2015. máj. 27. 11:40
Én nem engedném a lányomat Szigetre. Elsősorban azért, mert nevetségesen és pofátlanul drága. Egy normálisabb fesztivált én is jó bulinak tartok, na de 100-200ezer forintot fizetni azért, hogy a nagyszínpad előtt eltapossa a tömeg, meg részeg külföldiekkel fetrengjen a sárban... Na nem. Persze értem, hogy a fiatal lányoknak csak a Sziget meg a Sound a menő, és úgyis azt csinálnak, amit akarnak... ha nem engeded el, elmegy magától. Piázni fog, cigizni, szexelni, akár még drogozni is. De majd tanul belőle, ha valami rosszul sül el. Mindenesetre fizetni nem fizetnék neki semmit, de ha dolgozik és van pénze, akkor 18 évesen oda megy, ahova akar. De még egyszer mondom, senki nem azért megy fesztiválozni, hogy üdítőzgessen és csöndben üljön egy padon. Igaz, hogy bármelyik kocsmában történhet baj, de a Szigeten mégiscsak hatezerszer annyian lesznek, mint egy kocsmában, és hatezerszer annyi pia meg cucc lesz... csak mondom... meg lehet nézni a képeket a fesztiválról, hogy hogy néznek ki az emberek már az első napon.
2015. máj. 27. 12:13
Ahogy fentebb is írták, sok évvel ezelőtt még egész más volt a Sziget, mint most. Ma már a lóvés külföldi bulimajmok gyűjtőhelye, akiknek a putris kis szigetünk tök olcsónak számít. Meghívnak 2-300 elektronikus zenészt, 1-2 kisebb bandát akik még vállalják ezt a sz*rt, de úgyis tökmindegy a zene, mer ez a Sziget és húdemenő. 80ezer a belépő 1 napra, naponta 10ezer forint a kaja meg a pia ha nagyon visszafogod magad, és akkora a tömeg, hogy lépni nem lehet. Rengeteg fesztivál van az országban, ami ezerszer színvonalasabb, mint a Sziget, és nem kerül egy vagyonba. Ezek bármelyikére szívesen elengedném a gyerekem, de ha Szigetre akarna menni, akkor magamba roskadnék, hogy hol rontottam el a nevelését, hogy ilyen hülye lett.
2015. máj. 27. 12:19
Kapcsolódó kérdések: