Minden serdülő végigszenvedi ezt az időszakot?
Én imádom. Az iskolámat , barátaimat , sportolok , tanulok van életem.
De szerintem mindenkinél más. Lehet ,hogy nehéz lesz neki , de szerintem segíteni kell neki és bizalmas kapcsolatot ápolni vele ,mert az sokat segít.
Szerintem nagyrészt a szülőtől függ. Akivel állandóan veszekednek otthon, nem engedik sehova, megbüntetik, egész napos házimunkára fogják, nem bíznak benne, annak persze, hogy szar...
Emelett, ha rossz tanuló, nem boldogul a suliban, nincsenek barátai, csúfolják, annak is szar.
Én szerettem a kamaszkorom, sok barátom volt, a tanulás nekem könnyen ment, nem erőltettem magam, pasiztam, buliztam, szép évek voltak.
Szia! Én felnőtt vagyok már, és nagyon jó emlékeim vannak a kamaszkoromról. Persze, én is lázadtam, keresem az utam, nyafogtam időnként a tanulás miatt, de mindent összevetve jól voltam a bőrömben.
Így 20 év távlatából már azt is látom, miért: mert szép reményekkel néztem a felnőttség felé.
Felnőttként sokkal nehezebb most – mert már sokkal kevesebb dolog van, ami reményre ad okot.
Szülőktől, szociális élettől nagyban függ.
Én nagyon szeretek kamasz lenni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!