Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Aki most kamasz annak mi a...

Aki most kamasz annak mi a kedvenc verse, vagy egyáltalán nincs ma már kedvenc? Ha nincs ennek mi az oka?

Figyelt kérdés
2015. máj. 6. 18:44
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Imádok olvasni 8 éves korom óta. "Mindenevő" vagyok, mindenféle műfajt elolvasok, rengeteg könyvem van. Valahogy a versek mégse fogtak meg soha. Nem túlzás, ha azt mondom, utálom őket. Fogalmam sincs miért, egyszerűen nem tetszenek. Tehát nem azért nincs kedvencem, mert egész nap a facebookot nyomom :)
2015. máj. 6. 18:54
 2/26 anonim ***** válasza:

Baklava

17/F

2015. máj. 6. 19:10
 3/26 anonim ***** válasza:
57%

"vagy egyáltalán nincs ma már kedvenc? Ha nincs ennek mi az oka?" Nagyon kellett a kérdésedbe a provokatív rész, remélem örül a májad.

Hibridek vagyunk mai kamaszok,nem tudjuk mi a vers csak az internet életet minket, helyesen írni és olvasni se tudunk! Remélem érzed az iróniát.

Bántja a szememet ha valaki így lenézi a kamaszokat.

Egyébként Ady és Kosztolányi versei a kedvenceim, de József A. legtöbb versét fejből tudom.

2015. máj. 6. 19:24
 4/26 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem írtam, hogy lenézek valakit. Többet látsz bele abba az egy mondatba mint ami benne van. Biztos van nagyon sok kamasz, aki még érdeklődő. Ez iskolától is függ és a tanári személyiségtől.
2015. máj. 6. 19:41
 5/26 anonim ***** válasza:
Kosztolányi Halotti beszédje a kedvencem. 18/L
2015. máj. 6. 20:21
 6/26 anonim válasza:
Radnóti: Nemtudhatom
2015. máj. 6. 20:27
 7/26 anonim ***** válasza:

Nekem sok kedvenc versem van :) Ezek az ismertebbek:

Ady: Az én menyasszonyom

József A.: A Dunánál

Radnóti: Hetedik ekloga, Mint a bika, Huszonnyolc év

2015. máj. 6. 21:50
 8/26 anonim ***** válasza:

Huu, nekem sok van! :) Ady: Kocsi-út az éjszakában; Őrizem a szemed

Radnóti: Tétova óda

Puskin össze verse és bármilyen irománya. Imádom őket.. :)

18L

2015. máj. 6. 22:27
 9/26 anonim ***** válasza:

Na, én pont az vagyok, akinek egyáltalán nincs kedvenc verse :D

A legtöbbet nem is igazán értem, ezért nem tudom élvezni őket, mert honnan is kéne tudnom, éppen mit akart akkor a költő leírni. Neki biztosan világos volt, én viszont legtöbbször csak egy nagy katyvaszt láttam bennük tagolatlan, egymáshoz sokszor köze nincs sorokkal...

20/F (gimnazistaként is ezt gondoltam, hála égnek, hogy nem kell többé irodalommal foglalkoznom :D )

2015. máj. 6. 22:31
 10/26 anonim ***** válasza:

Már nem vagyok kamasz, de nemrég voltam, nekem sok éve Tóth Árpád versei a kedvenceim, a Körúti hajnal és az Esti sugárkoszorú, de bármelyiket szívesen olvasom. :)

21/l

2015. máj. 6. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!