Kamaszok! Mi a kedvenc zenétek? Melyik az a szám, amit utáltok? :D
A Hey brother szerintem egy gyenge próbálkozás a Wake me up után. Annyira nem tetszik, elmegy.
Nem éppen új, de Gareth Emery Feat Lucy Saunder - Sanctuary (Original Mix), Eros Ramazzotti feat. Nicole Scherzinger – Fino all’ estas, DJ Antoine vs Mad Mark - Sky is the limit (Da Brozz radio edit), Dirty Disco Youth - Black Diamond (Original Mix), Bob Sinclar - Groupie (Club Mix), David Guetta feat. Sia - Titanium, Lana Del Ray - Summertime Sadness (Hector Fonseca Rage Mix), Chassio - Hurricane amit szívesen hallgatok, és mindig netről tudakozódom az új zenékről.
Ez a One Direction és társai ezek nem játszanak.
A happy-t úgy rühellem...
Amiket te írtál nem a tökéletes, de jók.
Szeretem:
Children of Distance, Horváth Tamás & Raul, Mohamed Fatima, Punnany Massif, Essemm, Little Mix... stb
Én a hey brothert szeretem, a bad pedig így cím szerint nem tudom, hogy melyik. Azt hiszem, hogy a kedvenc számom Green Day - 21 Guns. Rengetegszer meghallgattam, de megunhatatlan számomra.
Amit nagyon nem szeretek, azok a manelek. Írd be youtube-ba, hogy Florin Salam vagy manele és kiad egy párat. Hiába, Romániában ezt nevezik zenének. Elszomorító.
16\L
Köszi a válaszokat....meghallgattam a zenéket...ez a florin salam engem a bódi gusztira emlékeztet:D
Vki még?
Nálam általában játszanak az ilyen divat zenék eltom őket hallgatni egy kétszer...(one direction...soha ebben az életben és társai sem..soha áááhh kirázott a hideg)
De ami igazán az az alternatív féle zene: Monsters and men (pl:litle talks) vagy Vampire Weekend nekik ritka jó szövegeik vannak, aztán magashegyi undergrundot is megtűröm...meg még sok mást
ha elkattan az agyam akár komoly zenét is hallgatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!