Kamasz lányok! Sorba raknátok nekem az alábbi fiú- és lány neveket?
Lány: Zoé, Virág, Mara, Jana, Kira, Mira, Kiara
Fiú: Bertalan, Bendegúz, Kende, Bende
Kérlek ne szóljatok le, ha esetleg valamelyik név nem tetszik. A normális válaszokat előre is köszönöm! :)
Kiara, Kira, Zoé, Mira. Jana, Mara, Virág egyforman leghatul.
A fiúnevek közül nem tudok sorrendet állítani, de ha nagyon muszáj akkor Bertalan, Bende, Bendegúz, Kende
Mira, Kiara,Mara, Zoé, Virág, Jana
Bendegúz,Bende ,Bertalan,, Kende,
Lány: Jana, Virág, Mira (eddig gyönyörűek), Kiara, Zoé (elmennek), Mara, Kira (a Marát utálom, nekem öreges is, a Kiráról meg ilyen szlenges cucc jut eszembe, "hát ez nagyon kira").
Fiú: igazából nem nagyon tudok sorrendet. A Kende tetszene legjobban, de az jut róla eszembe, hogy nagyanyám megkérdezi, "kend-e?"... a Bende az bendő, a Bendegúz az bakterház. A Bertalan nyer talán, de a Berci becenév szerintem nagyon gáz. Bocsi.
Zoé, Virág, többi nagyon nem.
Bertalan, Bendegúz többi nem
Mira, Kiara, Kira, többi nem igazán...
Kende, Bende, Bendegúz, Bertalan, mind szép :)
Zoe Kira Mira Virag Kiara Mara
Bertalan Bende Bendeguz Kende
Zoé, Virág, Jana, Kira, Mira, Kiara, Mara.
Kende,Bendegúz,Bende Bertalan,
Zoé, Mira, Kira, Virág, Kiara, Mara, Jana
Bendegúz, Bende, Bertalan, Kende
Legjobbtól legrosszabbig (az én ízlésem szerint):
Lány: Mira, Zoé, Kiara, Kira, Virág, Jana, Mara
Fiú: Bertalan, Bende, Kende, Bendegúz
Lány: Zoé, Virág, Kira, Kiara, Mira, Mara, Jana (ennek a létézéséről még nem hallottam, és még szoknom kell a hangzását :))
Fiú: Bendegúz, Kende, Bende, Bertalan (egyébként szép név a Bertalan, de egy ismerősöm kutyája Berci és nem szeretném, ha a leendő gyerekem nevéről egy kutya jutna az eszembe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!