Fiús szülők! 11-13 éves fiatoknak mi a kedvenc játéka? (számítógépen és XBoxon kívül)
a "számítógép" még csak nem is egy gyújtőfogalom. Ez olyan, mintha azt mondanád társasjátékok. Ráadásul a géppel lehet tanulni és kapcsolatot is tartani.
Am 11-13 évesen a LEGO volt nálam a befutó.
Playstation.:D
Esetleg foci nem izgatja?:D
15/F
Öcséim 11 ill. 13 évesek. A 11 éves Minecraft-ozik számítógépen online a barátjával, miközben a 13 éves valamelyik mászkálós, lövöldözős dologgal játszik szintén online XBox-on :D
Most nyáron láttam őket kicsit a medencében szórakozni, meg ha valaki elmegy velük pl biciklizni, darts-ozni az jöhet. A nagyobb szeret olvasni, de igazán akkor olvas, ha lejár a játék idő, amit apukámék szabtak meg. :)
Amúgy nagyszerű gyerekek, egyáltalán nem elkényeztetésből vagy nemtörődömségből játszanak ezekkel. Egyszerűen ilyen a világ most én úgy látom. De hát mit mondjak. Én már nagyon nem vagyok 13 éves, mégis a gép előtt töltöm a szabadidőm nagy részét. Sőt ennyi idősen én is imádtam a Nintendo-t, most meg Wii-nk van itthon...beállítottság kérdése is lehet.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A készülő könyvemben szereplő fiúnak keresek "kedvenc játékot", de olyat, ami viszonylag kisméretű, el tudja veszíteni.
A karakter ráadásul szegény családból származik.
A válaszok alapján tehát Legóval, focilabdával vagy más sportszerrel nem lőnék mellé? Más ötletek is jöhetnek! Előre is köszi!
Hali.
Igy hogy kicsit leszűkítetted a kört a következő 2 játékot ajánlanám. Mind2 vel játszott anno 11-13 évesen.
1. faragott lovacska ami kerekeken gurul (kis mellék story a könyvbe: a lovacska készitése)
2.Üveggolyó - golyozás (mint a Pál utcai fiuk-ban, elég olcsó mivel szegény családot emlitettél, és kicsi is és gurul is, nagyon könnyen el lehet veszíteni,tapasztalat, ha érdekel akkor tudok 2 fajta golyójátékot)
Kyuubi voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!