Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiús szülők! 11-13 éves...

Fiús szülők! 11-13 éves fiatoknak mi a kedvenc játéka? (számítógépen és XBoxon kívül)

Figyelt kérdés

2013. aug. 22. 18:58
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én ebben a korban a Technic LEGOkkal voltam elfoglalva, mindenféle távirányitos hajót, autót épitettem belőle.gépen csak akkor játszottam ha volt akivel, xboxom nem volt nem is kellett.
2013. aug. 26. 20:44
 12/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Szerintem az nem rossz hogy a szegény kisfiú megkapja élete első LEGOját és elveszti, bár egy bicikli sem rossz ötlet szerintem... Sok sikert a könyvhöz!
2013. aug. 26. 20:49
 13/13 anonim válasza:
mi nagyon szegények voltunk, magunknak készitettünk csúzlit, horgászbotot azzal játszottunk.mikor találtam egy babát aminek nem volt feje rongyból csináltam rá és nagyon örültem neki. öcsém inkább próbált faragni magának kisautót. most asztalos. én a csúzlit ajánlanám.
2013. aug. 28. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!