Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mivel könnyitsem meg a reggele...

Mivel könnyitsem meg a reggeleimet?

Figyelt kérdés
általába 7-kor kelek de kb. negyed ora amire kikelek az ágybol és még ott van egy csomo dolog. mivel könnyitsem meg a reggeleimet?
2015. máj. 3. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én fél 7kor kelek, beállitok addigra ébresztőt és nekem az vált be, hogy ahogy felkelt az ébresztő, azonnal kipattanok! Ha bent maradok az ágyban még 10-15 percet, akkor csak nehezebben kelek fel és fáradtabbnak érzem magam. Ezután gyorsan megfürdök/megmosakszom, hogy felfrissüljek.
2015. máj. 3. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Mitől nehéz a reggel? Milyen csomó dolog van még? Mikor fekszel le aludni, mennyit alszol?

Hasznos tippek: pakolj össze előre mindent esténként, így reggel nem kell már ezzel foglalkoznod. Ha bepakolsz a táskádba, előkészíted akár a ruhádat, rengeteg időt spórolsz meg reggel. Ezen kívül érdemes felébredés után rögtön vizet inni, mivel a dehidratáltság miatt is nehéz lehet az ébredés. Ha nem készülsz el időben, akkor érdemes korábbra állítani az ébresztőt. Azt írod, negyed óra, mire kimászol az ágyból, akkor állíts ébresztőt 6:45-re, majd 07:00-ra, és az elsőt nyomd ki, a másodikra meg csak sikerül elég erőt összegyűjtened a felkeléshez :)

2015. máj. 3. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet kapni olyan ébresztőórát, ami ébresztéskor három különféle formát lő ki magából, azokat meg kell keresgélni a szobában, és mindegyiket a saját helyére visszatenni, s csak akkor hallgat el az óra. Ezzel jópár perc elmegy, és tutira kinyílik a csipád, míg bosszúsan keresgélsz. :P

Amúgy meg legyen valami örömöd, ami miatt érdemes felkelni rögtön. Pl. előző este készíts elő valami fantasztikusan jó reggelit, vagy állítsd be a kedvenc zenédet és az ágyon ugrálva léggitározzál rá, vagy tedd az ágyad mellé az új gönceidet, és gondolj arra, milyen jó lesz felvenni őket. Vagy tegyél az ágyad mellé olyan teafőzőt, amit be lehet programozni, mikorra főzze le a teát, és annak a kotyogása talán vonzóbb lesz az óránál.

2015. máj. 3. 22:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Én olyan 5 órákat alszok, lehet nyálasan hangzik de én arra gondolok hogy láthatom a párom és már ugrok is ki az ágyból :D

Szóval próbálj olyanra gondolni, ami jó dolog fog történni aznap, akkor egyből vonzóbb lesz a nap indítása :)

Szerezz be alapanyagokat valami finom reggelihez, ami szintén kicsalogat, én egy nutellás kenyérért bármikor könnyen felkelek :D

Zuhanyozz reggel, nagyon jól felébreszt.

Próbálj időben lefeküdni.

Készülj előre, pl előző nap pakolj be a táskádba, találd ki, mit veszel fel másnap, stb, annyival kevesebb dolgod lesz reggel.

Szeretsz olvasni? Én szeretek felkelni és minél előbb elindulni, mert annál előbb folytathatom az épp aktuális könyvem :D

Igyál pár deci vizet egyből ébredés után.

Kérd meg anyukádat, hogy törje rád az ajtót mikor ébresztő van :DDD Középsuliban én is hajlamos voltam elszundítani a telefonos ébresztő után, megkértem anyumat hogy x órakor keltsen, na ő nem hagyott aludni tovább :D

Sportolj valamit, sokkal jobban alszol, kipihentebben ébredsz reggel.

Hirtelen ennyi jutott eszembe :)

21/L

2015. máj. 4. 00:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Jó hát én 5.40kor kelek..vagyis keltem, most érettségizem, így ma 5kor keltem. :D

Amúgy szerintem reggel ahogy megszólal az ébresztő, ülj fel. Komolyan, felülsz, nem hagyod, hogy visszafeküdj, rögtön felállsz, így pár perc és erőre kapsz, már nem leszel annyira fáradt. Menj el wc-re, igyál vagy reggelizz rögtön, esetleg öltözz át, így nem állsz vagy ülsz tétlenül.

18L

2015. máj. 4. 18:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy osztálytársam mondta nekem, hogy kelj fel ébresztő előtt kb 20 perccel hogy erőt gyűjts a felkeléshez. Pl:

Én 6:30-kor kelek, de 6:10-re állítom be magamnak. 6:10-kor kinyomom és elkezdek apró mozdulatokat tenni. széthúzom az ujjaimat-ökölbe zárom... és így tovább. Lábamat megmozgatom kicsit. Pislogok 2-t, aztán lehunyom a szemem de 1-2 percenként azért mozgatom magam. És az a 10-20 perc elég lesz arra hogy erőt gyűjts ahhoz hogy felkelj.

2015. máj. 5. 22:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Tudod mit csinálj? Ez drasztikus lesz de hatásos. Egy hónapig minden nap azonnal ülj fel legalább az ágyban amint kinyomtad az ébresztődet.

Amúgy meg tedd ki magad mellé a ruhát, készítsd össze a cuccodat már este.

Én ha felkelek 7 kor akkor 20 perc alatt elkészülök, úgy,hogy kisminkelem magam, mosakodok, megcsinálom a hajam, felöltözök. :D

2015. máj. 8. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!