Felnőttek, kamaszok! Milyennek számít 15 évesen? (lent)
15 évesen 158 voltam. Nem nőttem egy centivel se többet.
A magyar női átlagmagasság 164 körül van. Alig 2 centivel vagy alatta, ami még belefér a "szórásba", azaz átlagos magasságúnak számítasz. Se nem túl pici, se nem nagy.
Ha más se látja a barátnődet magasabbnak nálad, nem csak te szerinted vagytok egymagasak, akkor lehet, hogy a tartásával van a gubanc. A mérésre kihúzta magát, de egyébként görnyedve jár.
Átlag.
Én 13 éves korom óta 165-167 cm vagyok (orvosnál 167-nek mértek többször is, itthon mindig csak 165-nek, szóval nem tudom). Hát lehetnék magasabb is, de már nem leszek. :D (18 vagyok)
Amúgy szerintem ez a pár cm +- nem igazán látszódik. Én is kb. egymagasnak látom velem a +-3cm barátnőimet, de azért ha egymás mellé állunk, akkor látszik, hogy ki a magasabb. Szerintem egyszerűen csak nem figyelünk fel az ilyen kis különbségekre.
Alacsony vagy. De ez aztán nem számít!:)
És hogy őszinte legyek 13 évesen voltam 160 cm és még most is annyi vagyok, pedig már 27 éves is elmúltam.:)
Ez mind genetikai dolog. Lehet, hogy még simán nősz pár centit, de az is simán lehet, hogy ekkora maradsz.
Ha genetikailag egy olyan felmenődre "ütöttél", aki alacsony, akkor nem leszel magas.
Én ennyi idősen 166 voltam, és annyi is maradtam (18 vagyok). Pár centis különbség még nem olyan kiemelkedő, én is egymagasnak látszok a 170 centis barátőmmel.
Pláne, ha olyan cipőt húzok, aminek van sarka. :D
13 évesen 168 centi voltam, 14 évesen 172cm, most 33 éves vagyok és azóta is 172cm :)
szerintem a magasságod átlagosnak számít,és mivel 11 évesen jött meg és egy ideje nem nőttél, szerintem már nem is fogsz - de örülj neki, könnyebben kapsz magadra ruhákat bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!