Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit mondjak anyának hogy ne...

Mit mondjak anyának hogy ne hazudjak, de elengedjen?

Figyelt kérdés

Jövő hétre elhívtak osztálytársaim kocsmázni. Ez egy ilyen fél kocsma - fél játékterem hely. Anyával nagyon jó a kapcsolatunk ( bár mostanában nem tanulok tul jol es haragszik rám de jelenleg joban vagyunk). Meg sohasem voltam eletemben sehol (ez fontos) , buliba sem, csak parszor moziban a barataimmal, ezert meg orulni is szokott ha elmegyek, de ez most mas mert szerintem tul kicsinek tart az alcoholhoz, pedig a novereim mar 15 evesen kocsmaztak es ok ugye lanyok is. Nem tul szigoru, sokkal rosszabbak vannak nala de megis felek ha szo szerint megmondom neki hogy berugni megyek akkor nem enged el, de azt sem akarom hogy akkor tudja meg mikor meglat. Mit mondjak neki?

17/f

2015. máj. 1. 10:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Több sportot űztem már életemben, de meguntam mindegyiket 1-2 év után. Azt meg hogy mért nem mentem már írtam.
2015. máj. 5. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!