Hogy győzzem meg anyát, hogy elengedjen a VOLT-ra?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok,7.es leszek,persze nem most tervezek menni,8.o.utáni nyáron gondoltam,kitűnő tanuló vagyok,rendes,nem egy beképzelt,egyfolytában nyavalygó p*csa.mikor megkérdeztem,nem mondta hogy nem,de azt se hogy igen.ha tartom az átlagomat meg a viselkedésemet,szerintetek elenged?:)normális válaszokat,ne olyanokat hogy "kicsi vagy még ehhez""még menj babázni"stb.mert az ilyeneket rohadtul leszarom,nem érdekel hogy szerintetek "még babáznom kéne"mert oké hogy még nem vagyok 16-17 éves de nézzetek minden 12-13 évest 5 évesnek!:)
Mondd neki el most nyíltan, hogy ezt tervezed, erre vágysz, beszéljétek meg, mi kell ahhoz, hogy elengedjen, mik az elvárásai addig is, és teljesítsd a magad részét.
//Egy jótanács: ne védekezz előre, hogy ilyen meg olyan képzelt támadásokra visszavágj! Nem tartozol senkinek magyarázattal! Ez egy korrekt kérdés, aki nem úgy válaszol, azzal nem kell foglalkozni. Szűrd, hogy kinek a tanácsát tartod elfogadhatónak és megfontolásra méltónak és kiét nem!//
N30
2014. júl. 15. 15:01
3/21 A kérdező kommentje:
1.istenem xDDD
2.köszönöm,megpróbálom.:)anya alapból jó fej,és sok mindent megenged:)
2014. júl. 15. 15:03
4/21 anonim válasza:
Sok sikert! :)
2014. júl. 15. 15:08
5/21 anonim válasza:
én nem engednélek el bármennyire is jól tanulsz. Nem azért mert benned nem bizok hanem a mai világban.
Mi a balaton soundon voltunk férjemmel és barátokkal 14 éves lányom megvolt őrülve hogy jöhessen velünk de én ebbe se mentem bele. Ritkán megyünk kikapcsolódni és elszerettem volna engedni én is magam kicsit. Barátnőkkel meg semmi esetre se mehetne. se fesztivál, se disco.
Minden kornak meg van a maga szépsége. Ennek a kornak nem a VOLT a szépsége. Házibuli szülői felügyelettel, kis pezsgőzés néha és ennyi. Pár ottavós buli nyáron.
Neharagudj de én semmi esetre se engednélek el
2014. júl. 15. 15:08
6/21 anonim válasza:
tudom hogy érzed magad. nekem a éves lányom se viseli jól hogy re haza kell jarnia. De ilyen dolog hogy VOLT ?? mgse fordul a fejében hogy barátnőkkel mehessen. Kizárt dolog ebben a mai világban
2014. júl. 15. 15:10
7/21 anonim válasza:
Szerintem ráérsz ezen gondolkozni. Én felnőttként elengednélek jegyeidtől függetlenül,de biztonságos keretek között. (HA messzi városban laksz nem a VOLT közelében akkor felnőtt/idősebb nélkül nem engednélek/
2014. júl. 15. 15:12
8/21 anonim válasza:
Csak nekem gyanús, hogy 3-szor egymás után volt 75%-os hozzászóló?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!