Hogy győzzem meg anyát, hogy elengedjen a VOLT-ra?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok,7.es leszek,persze nem most tervezek menni,8.o.utáni nyáron gondoltam,kitűnő tanuló vagyok,rendes,nem egy beképzelt,egyfolytában nyavalygó p*csa.mikor megkérdeztem,nem mondta hogy nem,de azt se hogy igen.ha tartom az átlagomat meg a viselkedésemet,szerintetek elenged?:)normális válaszokat,ne olyanokat hogy "kicsi vagy még ehhez""még menj babázni"stb.mert az ilyeneket rohadtul leszarom,nem érdekel hogy szerintetek "még babáznom kéne"mert oké hogy még nem vagyok 16-17 éves de nézzetek minden 12-13 évest 5 évesnek!:)2014. júl. 15. 14:58
21/21 _.-Akv-._ válasza:
A saját keresetemből mentem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!