El szeretnék menni a barátomhoz, de anyám nem enged. Hogy győzzem meg, h elengedjen? 14/L
A barátom 150 km-re lakik tőlem, és szeretném meglátogatni... gyűjtögetem a pénzt, (bár nagyon lassan mert csak zsebpénz, meg am is szar helyzetben vagyunk...) és megkérdeztem anyumat h 'ha el akarnék menni hozzá, kivel engedne el?' mire a válasz: "senkivel".
Oké, h aggódik meg minden, de azért én érettebb (-nek gondolom magam) a koromnál, nagyon megbízható vagyok, csendes, visszahúzódó... egyszóval nem vagyok az a vagány, bevállalós, bulizós, drogos-piás tini mint a maiak (t. a kivételnek)... de nem enged el... én néha már fontolóra vettem h elszökök amint lesz elég pénzem, de ha sikerülne is eljutnom a barátomhoz, megtalálhatnak és kitudja mikkel vádolják majd... én meg ilyen súlyos dolgokba nem akarom belekeverni, nem akarom h miattam szenvedjen.... azt mondta, h amint lesz pénze azonnal eljön hozzám... de itt kellene aludnia, azt pedig (milyen nagy meglepetés -.-") anyám (meg apám) nem engedi... merthogy bepróbálkozna.. oké, ezt még megértem.. mondtam, h akk majd elutasítom. "akkor se, nem érdekel! menjen motelba..." na persze majd azért kiad több ezret...
és ha nem alszik itt, csak 2-3 órát lehetnénk együtt (első találkozás), ami rohadtul kevés bárhonnan nézzük... nem tudom mit tegyek... konkrét kérdésem nem igazán van, szerintetek mit kellene tennem?:/
#2: K**vára büszke lehetsz magadra, mondhatom -.-
Kérdező: Próbáld meg szülőket meggyőzni, mesélj róla, próbálj egyességet kötni, hogy nézegessenek be hozzátok, stb. hátha meg enyhülnek. Ugyanezt megpróbálhatja a fiú is, vagy esetleg mivel távol laktok webcamon beszélgessen a szüleiddel vagy a szüleitek egymással...jobb így hirtelen nem jut eszembe.
Jól értem, hogy 14 vagy, ott akarsz aludni a barátodnál (vagy ő nálad) és ez lenne az első találkozásotok?
Ha a válasz igen, teljesen jogos a nem engedés. Nekem ugyan még nincs gyerekem, de még így is elég meredeknek tartom.
értem... azért kösz a válaszokat^^
#2 te beteg vagy (._.)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!