Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El szeretnék menni a barátomho...

El szeretnék menni a barátomhoz, de anyám nem enged. Hogy győzzem meg, h elengedjen? 14/L

Figyelt kérdés

A barátom 150 km-re lakik tőlem, és szeretném meglátogatni... gyűjtögetem a pénzt, (bár nagyon lassan mert csak zsebpénz, meg am is szar helyzetben vagyunk...) és megkérdeztem anyumat h 'ha el akarnék menni hozzá, kivel engedne el?' mire a válasz: "senkivel".

Oké, h aggódik meg minden, de azért én érettebb (-nek gondolom magam) a koromnál, nagyon megbízható vagyok, csendes, visszahúzódó... egyszóval nem vagyok az a vagány, bevállalós, bulizós, drogos-piás tini mint a maiak (t. a kivételnek)... de nem enged el... én néha már fontolóra vettem h elszökök amint lesz elég pénzem, de ha sikerülne is eljutnom a barátomhoz, megtalálhatnak és kitudja mikkel vádolják majd... én meg ilyen súlyos dolgokba nem akarom belekeverni, nem akarom h miattam szenvedjen.... azt mondta, h amint lesz pénze azonnal eljön hozzám... de itt kellene aludnia, azt pedig (milyen nagy meglepetés -.-") anyám (meg apám) nem engedi... merthogy bepróbálkozna.. oké, ezt még megértem.. mondtam, h akk majd elutasítom. "akkor se, nem érdekel! menjen motelba..." na persze majd azért kiad több ezret...

és ha nem alszik itt, csak 2-3 órát lehetnénk együtt (első találkozás), ami rohadtul kevés bárhonnan nézzük... nem tudom mit tegyek... konkrét kérdésem nem igazán van, szerintetek mit kellene tennem?:/

2013. márc. 9. 18:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%
Ez roppant érdekes h minden egyes ember azt mondja h érettebb a koránál. Sztem te most arra gondolsz h nem vagy ribi, na de lényegtelen. Nekem is az a véleményem h 14 évesen ne utazgass olyan messze egyedül mert elrabolnak, külföldre visznek ahol bedrogoznak és prostitúcióra kényszerítenek. Gondolom ezt nem akarod. :D A másik meg h hogy lehet barátod 150 km-re? Közelebb nem élnek fiúk?
2013. márc. 9. 18:50
 12/29 anonim ***** válasza:
87%

2. vagyok,csak vicceltem...

Mit csinálnék én egy tökmaggal?Amúgy meg érthető,miért nem engedtek el...

2013. márc. 9. 18:53
 13/29 A kérdező kommentje:

nem, nem vagyok ribi... sőt, mondok jobbat: szűz vagyok.

hát nem, azt tényleg nem akarom h külföldre vigyenek meg ilyenek...

2013. márc. 9. 18:53
 14/29 anonim ***** válasza:
65%
14 évesen ülj szépen otthon a pinusodon és tanulj. Azt is megtiltanám, hogy pasid legyen, nem hogy utána utazgass 150km-t.
2013. márc. 9. 19:19
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Szűz vagy? Úristen, ezer szerencse, nem gondolod?

Szóval...a pasid, de még nem találkoztatok, 150 km-re van tőled. Én sem engednélek.

Mindenki baromira nagynak érzi magát ennyi idősen, aztán jön a meglepi, hogy mégse azok...

Amúgy a drága "párod" hány éves? Remélem legalább 18-19.

2013. márc. 9. 19:31
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Bakker azért ez durva. A "mai" 14 éveseknél az a nagy erény ha még szűz vagy és nem vagy drogos-piás ribanc? Hát nincs valami magasan a léc már ne is haragudj. Nálam valahogy ez evidens és alap egy 14 éves kislánynál, nem ez számít "jó tulajdonságnak".

Szerintem keress közelebbi barátokat és hallgass édesanyádra.

2013. márc. 9. 19:51
 17/29 A kérdező kommentje:
hát képzeljétek, nem az a határ h ne legyek ribi és ne igyak-drogozzak ._." azért ez nálam is alap bármily hihetetlen...
2013. márc. 9. 19:57
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Az a pasi, aki 150 km-re lakik tőled, és még a büdös életben nem találkoztál vele, minden, csak nem a barátod! Azt sem tudod, ki ő. Jól teszik a szüleid, hogy nem engednek el, ahogy azt is, hogy nem engednék veled aludni.

Egy lánynál, nőnél alapszabály: ne te fuss a pasi után, ő fusson teutánad! Ha komolyan gondolja, hogy szeretne megismerni, akkor bizony összeszedi a pénzt, megerőlteti magát, és megkeres. Ne értéktelenítsd el magad azzal, hogy odadobod magad neki, vagy hogy futsz utána. Egyébként meg: első találkozásnál 2-3 óra bőven elég.

2013. márc. 9. 20:03
 19/29 anonim ***** válasza:
97%
Ha jól sejtem még csak interneten max. talán telefonon beszélgettetek. Érthető hogy a szüleid nem akarnak elengedni. Telefonon és a neten bárki bármit mondhat, bárkivel bármit el tud hitetni. 14 éves vagy és 150 km-re akarsz elmenni egy pasashoz, akit még életedben nem láttál. Szép és jó hogy nem vagy olyan mint a korodbeli lányok, de ettől függetlenül még gyerek vagy. Látszik mennyire naiv vagy. Inkább maradj otthon. Különben is ha a srác annyira szeret amennyire mondja, akkor megkeres, vagy vár addig amíg idősebb nem leszel és a szüleid elengednek, vagy betöltöd a 18-at és akkor már nem kell az engedélyük. 16/L
2013. márc. 9. 20:44
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem: el akarsz menni egy sráchoz, akit még életedben nem láttál.

Egy olyan városba akarsz menni, ami nincs benne abban a hatósugárban, ahová a szülők max egy óra alatt odaérhetnek. Ráadásul (gondolom én) még soha nem jártál abban a városban.

Egyáltalán nem vagy érettebb a korodnál. Pont olyan naiv vagy, mint ahogy azt gyerekként illik.

Ha az én lányom próbálja meg ezt kikunyerálni tőlem 14 évesen, hat szóban reagálnék: Szó sem lehet róla. Téma lezárva.

2013. márc. 9. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!