El szeretnék menni a barátomhoz, de anyám nem enged. Hogy győzzem meg, h elengedjen? 14/L
A barátom 150 km-re lakik tőlem, és szeretném meglátogatni... gyűjtögetem a pénzt, (bár nagyon lassan mert csak zsebpénz, meg am is szar helyzetben vagyunk...) és megkérdeztem anyumat h 'ha el akarnék menni hozzá, kivel engedne el?' mire a válasz: "senkivel".
Oké, h aggódik meg minden, de azért én érettebb (-nek gondolom magam) a koromnál, nagyon megbízható vagyok, csendes, visszahúzódó... egyszóval nem vagyok az a vagány, bevállalós, bulizós, drogos-piás tini mint a maiak (t. a kivételnek)... de nem enged el... én néha már fontolóra vettem h elszökök amint lesz elég pénzem, de ha sikerülne is eljutnom a barátomhoz, megtalálhatnak és kitudja mikkel vádolják majd... én meg ilyen súlyos dolgokba nem akarom belekeverni, nem akarom h miattam szenvedjen.... azt mondta, h amint lesz pénze azonnal eljön hozzám... de itt kellene aludnia, azt pedig (milyen nagy meglepetés -.-") anyám (meg apám) nem engedi... merthogy bepróbálkozna.. oké, ezt még megértem.. mondtam, h akk majd elutasítom. "akkor se, nem érdekel! menjen motelba..." na persze majd azért kiad több ezret...
és ha nem alszik itt, csak 2-3 órát lehetnénk együtt (első találkozás), ami rohadtul kevés bárhonnan nézzük... nem tudom mit tegyek... konkrét kérdésem nem igazán van, szerintetek mit kellene tennem?:/
2. vagyok,csak vicceltem...
Mit csinálnék én egy tökmaggal?Amúgy meg érthető,miért nem engedtek el...
nem, nem vagyok ribi... sőt, mondok jobbat: szűz vagyok.
hát nem, azt tényleg nem akarom h külföldre vigyenek meg ilyenek...
Szűz vagy? Úristen, ezer szerencse, nem gondolod?
Szóval...a pasid, de még nem találkoztatok, 150 km-re van tőled. Én sem engednélek.
Mindenki baromira nagynak érzi magát ennyi idősen, aztán jön a meglepi, hogy mégse azok...
Amúgy a drága "párod" hány éves? Remélem legalább 18-19.
Bakker azért ez durva. A "mai" 14 éveseknél az a nagy erény ha még szűz vagy és nem vagy drogos-piás ribanc? Hát nincs valami magasan a léc már ne is haragudj. Nálam valahogy ez evidens és alap egy 14 éves kislánynál, nem ez számít "jó tulajdonságnak".
Szerintem keress közelebbi barátokat és hallgass édesanyádra.
Az a pasi, aki 150 km-re lakik tőled, és még a büdös életben nem találkoztál vele, minden, csak nem a barátod! Azt sem tudod, ki ő. Jól teszik a szüleid, hogy nem engednek el, ahogy azt is, hogy nem engednék veled aludni.
Egy lánynál, nőnél alapszabály: ne te fuss a pasi után, ő fusson teutánad! Ha komolyan gondolja, hogy szeretne megismerni, akkor bizony összeszedi a pénzt, megerőlteti magát, és megkeres. Ne értéktelenítsd el magad azzal, hogy odadobod magad neki, vagy hogy futsz utána. Egyébként meg: első találkozásnál 2-3 óra bőven elég.
Ha jól értem: el akarsz menni egy sráchoz, akit még életedben nem láttál.
Egy olyan városba akarsz menni, ami nincs benne abban a hatósugárban, ahová a szülők max egy óra alatt odaérhetnek. Ráadásul (gondolom én) még soha nem jártál abban a városban.
Egyáltalán nem vagy érettebb a korodnál. Pont olyan naiv vagy, mint ahogy azt gyerekként illik.
Ha az én lányom próbálja meg ezt kikunyerálni tőlem 14 évesen, hat szóban reagálnék: Szó sem lehet róla. Téma lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!