Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El szeretnék menni a barátomho...

El szeretnék menni a barátomhoz, de anyám nem enged. Hogy győzzem meg, h elengedjen? 14/L

Figyelt kérdés

A barátom 150 km-re lakik tőlem, és szeretném meglátogatni... gyűjtögetem a pénzt, (bár nagyon lassan mert csak zsebpénz, meg am is szar helyzetben vagyunk...) és megkérdeztem anyumat h 'ha el akarnék menni hozzá, kivel engedne el?' mire a válasz: "senkivel".

Oké, h aggódik meg minden, de azért én érettebb (-nek gondolom magam) a koromnál, nagyon megbízható vagyok, csendes, visszahúzódó... egyszóval nem vagyok az a vagány, bevállalós, bulizós, drogos-piás tini mint a maiak (t. a kivételnek)... de nem enged el... én néha már fontolóra vettem h elszökök amint lesz elég pénzem, de ha sikerülne is eljutnom a barátomhoz, megtalálhatnak és kitudja mikkel vádolják majd... én meg ilyen súlyos dolgokba nem akarom belekeverni, nem akarom h miattam szenvedjen.... azt mondta, h amint lesz pénze azonnal eljön hozzám... de itt kellene aludnia, azt pedig (milyen nagy meglepetés -.-") anyám (meg apám) nem engedi... merthogy bepróbálkozna.. oké, ezt még megértem.. mondtam, h akk majd elutasítom. "akkor se, nem érdekel! menjen motelba..." na persze majd azért kiad több ezret...

és ha nem alszik itt, csak 2-3 órát lehetnénk együtt (első találkozás), ami rohadtul kevés bárhonnan nézzük... nem tudom mit tegyek... konkrét kérdésem nem igazán van, szerintetek mit kellene tennem?:/

2013. márc. 9. 18:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Szülőként eleve felteszem a kérdés, hogyha ez első találkozás, akkor mi alapján nevezed a barátodnak? Ha első találkozás, akkor fogalmad sincs, élőben is működni fog-e a szimpátia, de máris együtt akarsz vele aludni? És ha már 14 évesen fiúzol, akkor miért nem a való életben szedsz össze egy rendes srácot, akit mondjuk meghívhatunk egy vasárnapi ebédre, hogy én is megismerhessem, és akkor gyakrabban találkozhatnál vele?

Nem, nem engednélek el.

2013. márc. 9. 21:00
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

én sem engednélek el, főleg nem úgy, hogy most találkoznátok először.

egy történet:

van egy barátnőm, nem olyan régen neten keresztül ismerkedett meg egy 23éves sráccal, a lány 19.

a srác Miskolc mellett él, a lány Somogy megyei.

1hónap beszélgetés után (telefon, net stb) a csaj úgy döntött elmegy a sráchoz tök egyedül úgy, hogy csak egy képet látott a srácról és ennyi.

ezt is hülye ötletnek tartottam, mert bármi megtörténhet, persze hála Istennek nem volt semmi gond, a srác normális, együtt is vannak, aminek örülök, de valjuk be, egyedül random elmenni több száz km-re egy vadidegenhez a mai világban elég rizikós.

én 20éves vagyok, de én nem mennék egyedül el 150km valakihez úgy, hogy nem is ismerem. egyébként meg szerintem ne a lány lépjen először ilyen irányba a fiú felé, de ez meg már csak az én gondolatom...

2013. márc. 9. 21:12
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

1. Ő nem a barátod, maximum netes ismerősöd.

2. Ha annyira akarna veled találkozni, jönne ő.

3. Ha nem tudnátok megoldani anyagilag a találkozásokat, akkor jobb, ha bele se mentek az egészbe.

2013. márc. 9. 21:18
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj kislány! El akarsz indulni egy vadidegen fiúhoz-pasihoz, akit még soha nem láttál, és csodálkozol, hogy nem engednek el. Azt sem tudod, ki az-mi az, persze hogy nem mehetsz, és ha van egy kis eszed, belátod, hogy tényleg nem szabad, mert nagyon gyorsan bajba kerülhetsz.

Különben is, még ne fiúzz, max, barátkozz velük, a környezetedből!

2013. márc. 9. 22:19
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha érettebb lennél a korodnál, nem akarnád meggyőzni anyukádat, hanem röhögnél magadon.
2013. márc. 9. 22:36
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Már mindent elmondtak az előttem lévők.

Szerintem fogadd el anyukád döntését. Még tényleg kicsi vagy egy ilyen utazáshoz, és ahhoz is, hogy "barátod" legyen (tudod, milyen értelemben írom).

Majd pár évvel később keress fiúkat, és lehetőleg a közeledből :) Ja és érezd magad különlegesnek, mert érintetlen vagy (ez az életkorodnak megfelelő állapot egyébként), sajnos sok kortársad elkapkodja a dolgokat, aztán csodálkoznak, hogy húszévesen már kiégtek.

2013. márc. 9. 22:44
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
14-et töltötte unokatesóm, mikor a barátja először náluk aludt, kilenc hónap múlva volt egy lánya. Ebből a példából kifolyólag teljesen biztos, hogy nem engedném, hogy együtt aludjon a 14 éves lányom a barátjával. Az utazást, hogy miért nem engedik is teljesen érthető. Messze mennél, ki tudja hova, ki tudja kihez. Egyébként hogy lehet a barátod, ha még nem is találkoztatok? Csak nekem kezdődik csóktól a járás? Vagy leglábbis kézfogás vagy valami...
2013. márc. 10. 01:13
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

naiv vagy még, de ez a korodból fakad. semmi baj nincs ezzel, 10 év múlva csak lesel, ha eszedbe jut, h ilyesmit terveztél :)

foglaljuk össze: neten megismertél egy fiút, akit eddig max kamerán keresztül láttál, mondott neked sok szépet és jót, te meg annyira belehabarodtál, hogy képes lennél a szüleidet ekkora aggódásnak kitenni, h az ország másik felébe utazol miatta.

14 évesen én max a nagyszüleimhez voltam egyedül elengedve, úgy hogy anyám feltett a buszra Pesten, nagyim meg kis vidéki városban várt a buszállomáson.

ne akarj hozzá elmenni, ha tényleg annyira odavan érted, akkor majd ő megy hozzád. és nagyon igaza van a szüleidnek, egy vadidegent nem engedünk be éjszakára az otthonunkba.

ha majd elég sokat láttál a világból, belátod, h nagyon merész ötleteid voltak tinikorod hajnalán.

inkább keress olyat fiút, aki közelebb lakik hozzád, mondjuk a szomszéd faluban vagy városban. vele találkozhatsz délutánonként, elmehettek fagyizni, sétálni, és ha nagyon nagy gáz van, akkor a szüleid ott vannak érted 10 perc alatt.

2013. márc. 10. 08:06
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is 14 évesen voltam először szerelmes, interneten keresztül ismertem meg, de csak 20 km-re lakott. Engem úgy engedtek le, hogy pont voltak falunapok náluk, és egy barátnőmmel levonatoztam, aztán este értünk jöttek. Többször is találkoztunk így, de együtt alvásról szó sem volt. Akkor ott akartam aludni, de nagyon jó hogy nem engedtek, mert később amikor már 16 voltam átmentem hozzá, és kiderült hogy nagyon erőszakos, sírva rohantam a vonathoz haza.

Így hogy még sosem találkoztatok, hidd el, nem tudod hogy milyen ember, igazából nem hiszem hogy szerelmes lehetsz. Hogy lehetne a barátodnak hívni ha még nem is találkoztatok? A környezetedből barátkozz sok sok emberrel, aztán később közülük kerülhet ki az igazi szerelmed.

L22

2013. márc. 10. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!