Hogy győzzem meg anyát, hogy elengedjen a VOLT-ra?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok,7.es leszek,persze nem most tervezek menni,8.o.utáni nyáron gondoltam,kitűnő tanuló vagyok,rendes,nem egy beképzelt,egyfolytában nyavalygó p*csa.mikor megkérdeztem,nem mondta hogy nem,de azt se hogy igen.ha tartom az átlagomat meg a viselkedésemet,szerintetek elenged?:)normális válaszokat,ne olyanokat hogy "kicsi vagy még ehhez""még menj babázni"stb.mert az ilyeneket rohadtul leszarom,nem érdekel hogy szerintetek "még babáznom kéne"mert oké hogy még nem vagyok 16-17 éves de nézzetek minden 12-13 évest 5 évesnek!:)2014. júl. 15. 14:58
11/21 anonim válasza:
Egy fesztiválra tuti nem engednélek el 15 évesen :o
17 a minimum.
12/21 anonim válasza:
Én vagyok az utolsó 75%-os és azt az egyet írtam csak:)
13/21 anonim válasza:
btw ha nem tűnne fel az utolsó kettő 75%és nem engedné én viszont azt írtam elengedném:)))
14/21 anonim válasza:
Én sem engednélek el 14 évesen. Én idén meg tavaly voltam de ami ott folyik nem egy 14 éves gyereknek való. Szülői felügyelettel talán de még úgy se biztos. 18/L
15/21 anonim válasza:
Én sem engednélek el 14 évesen! A VOLT szerintem 18 karikás. Minimum.
16/21 anonim válasza:
Mennyi befarsult idióta! Hihetetlenek vagytok. Kedves kérdező nem kért az észosztásokbol, se semmi fafejségből, bemerevedett szerencsétlenek... Ha 14 évesen elmegy, mi baja lehet? Gondolom nem magaban menne, nem darabolnak fel mindenkit egy fesztiválon. Kitudja meddig élünk? Ki kell próbálni mindent!
17/21 anonim válasza:
És csak a VOLT 18-as szerintetek vagy például a Balaton Sound, Efott, Strandfesztivál is?
19/21 _.-Akv-._ válasza:
Gyökér álszent p*csök vagytok. Én idén voltam először 15 évesen, semmi para nincs ott. Sok részeg ember van azt ennyi. (Mintha az utcán nem lenne -,-) Kérdező neked meg annyit hogy 12 évesen tényleg esélyedsincs, talán 8 után elenged, de engem például idén engedtek először, most is csak azért mert nem megkérdeztem, hanem bejelentettem hogy megyek.
20/21 anonim válasza:
Utolsó, nálam ez úgy nézett volna ki, ha a szülőd vagyok, hogy én meg azt jelentem be, hogy mehetsz, végig a saját keresetedet költve. :)
Amúgy baráti társasággal elengedném a 14-15 éves gyerekemet, HA egy felelősségteljes, gondolkodó tininek ismerem őt is, meg a baráti körét is.
Fiúgyerek esetében kevesebbet gondolkodnék a dolgon, mint lánygyereknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!