Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti nem akartatok idősebbek...

Ti nem akartatok idősebbek lenni kamaszkorotokban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mostanában nagyon sokat gondolkodom. Én nagyon szeretnék idősebb lenni egy picit. Annyira jó lenne 20-22 évesnek lenni! Szeretnék egyetemre menni, ahol azt tanulhatom, ami igazán érdekel. Szeretnék elköltözni otthonról is. Félreértés ne essék, szeretem a családom és szeretek otthon lenni csak egy kicsi szabadságra vágyom. Szeretnék szórakozni és ismerkedni is. Szeretnék boldog párkapcsolatot. Ezek mind olyan dolgok, amik nem vagy csak igen kis részben valósulhatnak meg most.

Mindenki azt mondja, hogy élvezzem ki a gimit, mert soha nem lesz ilyen jó dolgom, mint most. Meg ne akarjak túl hamar felnőni. Ezekkel én is teljesen egyet értek, de mégis vágyom egy kicsit felnőttesebb életre.

Ugyanakkor jól tudom, hogy ez az élet sem fenékig tejfel.

Ti is idősebbek akartatok lenni ennyi idősen? Megbántátok? És tényleg szabadabb élet például az egyetemen, mint a gimnáziumban?

A válaszokat előre is köszönöm!

15/L

2015. ápr. 26. 20:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Szeretnék egyetemre menni, ahol azt tanulhatom, ami igazán érdekel."

:DDDDDDDD Ez akkora hatalmas pofáraesés lesz, ha azt képzeled, hogy ilyen az egyetem.

Csak az nem jut eszedbe amúgy, hgy az elkövetkező 50-60 évben játszhatod a felnőttet, sőt kötelezőlesz, most van még pár gondoltalan éved és annyi.

2015. ápr. 28. 22:43
 12/14 anonim válasza:

Én már nagyon unom ezt az életet, jó lenne már idősebbnek lenni, szeretném ha már előrébb lennék az életben. Nem tudnám visszasírni azokat a gondtalan éveket, amikor még óvodás/alsó tagozatos voltam, és a legnagyobb gondot az jelentette, hogy nem kaptam meg a legújabb Barbie babát. Nem akarnám újra kezdeni ezt az egészet, hogy pl.: újra és újra azokat a haszontalan verseket kelljen megtanulnom vagy bármi mást, aminek soha nem fogom a hasznát venni az életben. Egy jó gimnáziumba járok már 3 éve, jó tanuló vagyok, de sose fogom megérteni, hogy néhány dolgot miért kell megtanulnunk, mintha ezek lennének a legfontosabb dolgok az életben, amit aztán el is felejtek.

Alig várom már az érettségit, hogy végre kikerüljek ebből az katasztrofális közoktatásból, amiben az a cél, hogy minél hülyébb embereket képezzenek. 8 órám van minden nap, de minek? Hogy fél óra buszozás után fél 4-kor már az ágyba dőljek pihenni suli után, és csak nehezen, este kezdjek neki tanulni? Szinte már hobbim sincs, mert arra már nem lenne időm. De hál' Istennek már csak 2 évet kell kihúznom itt.

Egyetemre akarok menni, és végre azt tanulni, ami igazán érdekel. Ne kelljen mindenről beszámolnom a szüleimnek, hogy majd egyszer pénzt keressek, hogy ne a szülőktől kelljen kölcsön kérni.

18/L

2015. ápr. 29. 17:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 17 és egyszerüen rettegek attól hogy felkell nőnöm. Olyan jó most a barátokkal meg suli,diákközösség délután egy kis lógás/beszélgetés,tanulgatás,hétvégén egy kis bulizás egyszerüen imádom ezt a korszakát az életemnek.
2015. máj. 10. 12:41
 14/14 anonim válasza:
Régi kérdés, de én SOHA a büdös életben nem kívánom vissza a kamasz éveimet, utáltam, hogy mások irányítanak, szabadabb vagyok, munkahelyem is imádom (anno sulival szemben) elköltözhettem Pestre megszabadulni a vidéki élettől, egyszerűen imádom, tiniként is erre vágytam.
2017. jún. 3. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!