Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért lehet, hogy egy gyerek...

Miért lehet, hogy egy gyerek cikinek érzi, hogy a szülei idősebbek kb.10-12 évvel, mint kortársainak a szülei?

Figyelt kérdés
Egyáltalán, a szülői értekezletken hogy alakul manapság az "idősebb" szülők aránya? Most tudtam meg, hogy a családunkban az egyik kamaszlányt zavarja, hogy az anyukája 12 évvel idősebb, mint a társai anyukája. :((
2009. okt. 26. 08:57
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nálunk már nagyon vegyes a "felhozatal" a szülőin. Mondhatni fele-fele az arány a fiatal és az idősebb (vagy idősebbnek látszó) szülők között. Van, ahol már 2. vagy 3. házasság. Sztem ezen semmi kirívó nincs. Szerintem inkább valami mást szégyellhet a kislány, nem? (Pld. a Mama nem olyan ápolt, vagy esetleg kövérkés, vagy valami más????)
2009. okt. 26. 09:00
 2/29 anonim válasza:
94%
Egyre többen lesznek mostanság az idősebb anyukák, ez tendencia! A megoldás a Modern nők iskolája lehetne:) Szal egy helyre terelni őket viszonylag:)
2009. okt. 26. 09:04
 3/29 A kérdező kommentje:

köszi. :) hááát, tény, hogy az anyja javíthatna a külsején, de amúgy semmi kirívó nincs benne.

2. mit értesz azon, hogy egy helyre kellene őket terelni? :) Kiket? nem pontosan értem.

Köszi még egyszer.

2009. okt. 26. 09:18
 4/29 anonim ***** válasza:
92%
Szia! Ez igen egyszerű! Én is egy ilyen idősebb szülők gyermeke kategóriába tartoztam általános suliban... A szüleim 41-2 évesek voltak 7.-ben, míg a legtöbb szülő, akkor még csak 35-6 max. Ez nem sok, de a gyerekek között igen is az. Ha szóba került a szülő téma különösen alsóban (felsőben már nem okozott problémát), akkor inkább mélyen hallgattam a gyerekek "nagyzolását", hogy az "én anyukám milyen fiatal és csinos"... Az enyém idősebb is volt és dundika is, persze én így szeretem és ez nem változtat semmin, de hát ilyenek a gyerekek. Az hogy miért voltak idősebbek, igen egyszerű. Az osztályomban mindenki első szülött gyerek volt, én második... Most így gimnáziumban, egy-két kivétellel majdnem hogy az én szüleim a legfiatalabbak... Szerintem teljesen vegyes, attól függ véletlen hogy rakják össze őket, értelemszerűen ha valaki első gyerek, valaki pedig negyedik, akkor ott általában a szülők is idősebbek. Majd kinövi ez a lány, és előbb utóbb ahelyett hogy szégyellné, büszke lesz rá hogy ő az anyukája, én is így érzek! 19/L
2009. okt. 26. 09:53
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

nálunk anya s apa részéről is, a felmenők kb 60 évet éltek maximum!

14 vagyok, anyukám 40. a tesóm meg 6 éves. Igazából nem tudom miért, de a tesóm biztos cikinek fogja gondolni.

2009. okt. 26. 09:59
 6/29 anonim ***** válasza:
39%

A fiam negyedikes, nálunk rengeteg a 40 körüli, feletti szülő.

Ez csak nekem fura, mert én még csak 25 vagyok. :)

Korán jött az első baba, ennyi.

De az is tény, hogy az összes anyuka nagyon toprongyos.

Szakadtak, szar a hajuk, elhízottak.

Borzasztó elmenni egy szülőire.

Mire a kisebbik fiam megnő, még mindig csak 29-30 leszek, és ugyanezt fogom érezni a suliban az ő szülőijén.

Az orvosi rendelőben is katasztrófa a helyzet.

Sokszor nem tudom, hogy anyuka-e vagy nagymama van a gyerekkel.

Engem meg megkérdeznek, hogy a nagyobbik srác a testvérem? :))))

2009. okt. 26. 11:02
 7/29 anonim ***** válasza:
21%
Mert CIKI!!!
2009. okt. 26. 12:36
 8/29 A kérdező kommentje:

Hát azért egy 40 évesnek egy 6 éves gyerek még nem ez a kategória szerintem. :)

Nos, hát kíváncsi leszek az unokahúgomra, és remélem tényleg "kinövi" ezt a dolgot. Mindenesetre engem mélyen megdöbbentett az egész.

2009. okt. 26. 13:26
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez inkább a szülő kinézetén múlik, úgy gondolom. Én 14 vagyok, anyu 48 éves, de állítom, jobban néz ki, mint sok huszonéves, vagy harmincvalahány éves anya az osztályunkba.

Én büszkén megmondom, mennyi idős, ha valaki megkérdezi. :)

2009. okt. 26. 13:34
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem is tudom mit mondjak. Én 15 évnyi sikertelen próbálkozás (inszem + lombik) után 36 évesen fogok szülni. Akkor most ássam el magam? Hát jelentem, nem fogom! Alig várom a gyerekemet, aki decemberben születik. Én elvesztegetettnek érzem ezt a 15 évet, de erről nem én és nem is a gyerek tehet.
2009. okt. 26. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!