Miért lehet, hogy egy gyerek cikinek érzi, hogy a szülei idősebbek kb.10-12 évvel, mint kortársainak a szülei?
köszi. :) hááát, tény, hogy az anyja javíthatna a külsején, de amúgy semmi kirívó nincs benne.
2. mit értesz azon, hogy egy helyre kellene őket terelni? :) Kiket? nem pontosan értem.
Köszi még egyszer.
nálunk anya s apa részéről is, a felmenők kb 60 évet éltek maximum!
14 vagyok, anyukám 40. a tesóm meg 6 éves. Igazából nem tudom miért, de a tesóm biztos cikinek fogja gondolni.
A fiam negyedikes, nálunk rengeteg a 40 körüli, feletti szülő.
Ez csak nekem fura, mert én még csak 25 vagyok. :)
Korán jött az első baba, ennyi.
De az is tény, hogy az összes anyuka nagyon toprongyos.
Szakadtak, szar a hajuk, elhízottak.
Borzasztó elmenni egy szülőire.
Mire a kisebbik fiam megnő, még mindig csak 29-30 leszek, és ugyanezt fogom érezni a suliban az ő szülőijén.
Az orvosi rendelőben is katasztrófa a helyzet.
Sokszor nem tudom, hogy anyuka-e vagy nagymama van a gyerekkel.
Engem meg megkérdeznek, hogy a nagyobbik srác a testvérem? :))))
Hát azért egy 40 évesnek egy 6 éves gyerek még nem ez a kategória szerintem. :)
Nos, hát kíváncsi leszek az unokahúgomra, és remélem tényleg "kinövi" ezt a dolgot. Mindenesetre engem mélyen megdöbbentett az egész.
Szerintem ez inkább a szülő kinézetén múlik, úgy gondolom. Én 14 vagyok, anyu 48 éves, de állítom, jobban néz ki, mint sok huszonéves, vagy harmincvalahány éves anya az osztályunkba.
Én büszkén megmondom, mennyi idős, ha valaki megkérdezi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!