Miért lehet, hogy egy gyerek cikinek érzi, hogy a szülei idősebbek kb.10-12 évvel, mint kortársainak a szülei?
Egyébként utolsó kedves hozzászólómnak üzenem, hogy a baráti körben most 2 olyan pár is van, akinek anyuka 38, apuka 58 (tehát itt is húsz év különbség van), és most várják a 2-3. gyereket!
Szabó Gyula színész is 59 volt, mikor született a lánya, a Zsófi, aki most a Jóban Rosszban-ban játssza Betty Tanakist :)
most mesélek egy jót.
Tavaly volt a ballagása a 13.osoknak mi ballagattuk őket. Gyűlnek a "szülők", mindegyik idősnek nézett ki, ősz hajú stb. Valamelyik poénból beszólt hogy és a szülők hol vannak?
Jobban megnézve igencsak elcsodálkoztam. Mindegyik 55-60 volt vagy afelett. Azért egy 19 évesnél is ez soknak számít szerintem, de ezt úgy képzeld el hogy az egész osztályban ez volt. Még ilyet sose láttam:)
Nálunk vegyes az életkor (ha jól tudom), de igazából a gyerekeknek nem azzal kéne foglalkozni hogy anyu/apu hány éves. Nálunk ez nem is téma. Egy idő után már őt se fogja érdekelni. Szerintem.
15/L
Az általános iskolában az ostálytársaim szülei úgy 5-10 évvel fiatalabbak voltak az én szüleimnél, kivétel ha nem első gyerek hanem van egy idősebb testvére. Az én szüleim nem idősek pedig de azért kicsit fura volt hogy egyik gyerek apja 1 évvel fiatalabb anyámnál, az anyja meg még annál is fiatalabb de nem ciki.
A középsulis osztálytársaim szüleit nem ismertem még látásból se, az új sulimban még szülői se volt szal anyám se tudná megmondani hogy kinek hány éves az apja vagy az anyja.
De manapság a nők nem 24-26 évesen szülnek hanem 30on túl úgyhogy nem panaszkodhatok.
De sztem az a ciki ha vkit az anyja 15évesen szült, nem az ha 30évesen. :D
Köszi! :) Hát igen, egyik se túl jó. Nővérem 35 volt, mikor szülte ezt a kislányt, a lánya ma 47 (és nagyon jól néz ki, senki nem gondolja annyinak), a lánya pedig 12 éves. Apja ugyancsak 47, de elég sportosak mindketten, szóval nem is értem az unokahúgomat. És kicsit azért is mellbevágott a kérdés, mert valószínűleg én is 33 után fogok szülni, és nagyon rosszul esne, ha az én gyerekem is egyszercsak ezt vágná a fejemhez.
Ugyanakkor 13 éves iker keresztfiaim mondták a hétvégén, hogy nekik pld. fogalmuk sincs, hogy kinek a szülei hány évesek az osztályban, sőt, az anyjuknak sem... :) Nem tudom mi ütött az unokahúgomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!