SOS! Idősebbek kamaszok, anyukák, felnőttek, hogyan lehet megtanulni magassarkúban járni? 14L
Áprilisban lesz egy esküvő, ahol főkoszorúslány leszek és kaptam egy gyönyörűszép cipőt anyukámtól, kb 7cm-s sarka van, de még nem tudok benne járni. Hogyan lehet megtanulni?
Köszönöm szépen! (Amúgy nem vagyok egy diszkóba járós, bulizós fajta, hogy máskor is ilyen cipőket hordjak)
14L
Próbálgasd.:)
Egy idő után menni fog.
Én nem szoktam magassarkúban járni,hisz így is 174centi vagyok,de ha alacsonyabb lennék,tuti abban járkálnék.. Sose gyakoroltam,mégis tudok. De nyugodtan menj fel -s alá otthon,majd megszokod kicsit.:)
7 centi, te jó ég, az nagyon sok!!!!
Én először alacsonyabb sarkúval próbálkoznék, 3-4 cm-essel, menjél benne minél többet, aztán utána otthon mászkáljál a magas sarkúval, de még ráérsz, mikor lesz még április! 1-2 napot rá kell szánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!