Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lehet megtanulni magassar...

Hogy lehet megtanulni magassarkúban járni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ciki, de még mindig nem tudok, pedig nem vagyok már tini. Egyszerűen nem tudom, hogyan kéne mozognom benne, hogy ne legyen idétlen. Tippek?
2011. máj. 9. 21:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Nézz talán videókat a netten,meg próbálj otthon minél többet menni benne :)
2011. máj. 9. 21:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Gyakorold. A régi jó módszer (könyv a fejre, abban sétálni) még mindig beválik :)
2011. máj. 9. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Az ember nem lábujjhegyen járásra lett kitalálva, magyarán sehogy. Én még nem láttam senkit normálisan járni. Viszont láttam buszról leeső nőket, beszorult sarkakat, remegő lábakat lépcsőn felmenetben. Nem értem minek ez? Szebb senki nem lesz tőle és még szenvednek is benne.
2011. máj. 9. 21:53
 4/10 anonim ***** válasza:
gyakorolj otthon
2011. máj. 9. 21:57
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

21:53-nak: vannak olyan események, ahová csinosan öltözve illik menni. És bármennyire is zavar, sajnos nem találni igazán elegáns lapos sarkú cipőket :( Ezért kényszerülnék alkalmanként magas sarokra.

2011. máj. 9. 22:19
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha az illemért (másoknak való megfelelési kényszer) inkább hosszútávon tönkreteszed az egészségedet, akkor javaslom, amit a többiek írnak: gyakorold! :)

Sorry!

2011. máj. 10. 02:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Igaza van mindenkinek, aki a sok gyakorlást írta. Én még hozzátenném: fő a fokozatosság! Először csak 4-5 cm magas, és nem tű, hanem kicsit szélesebb sarkú cipővel próbálkozz: hordjad bátran akkor is, ha még kicsit szokatlannak érzed, és biztos bele fogsz jönni! Utána jöhetnek a kicsit magasabb, vékonyabb sarkúak, hasonlóan sok-sok gyakorlással, és így tovább, a végén már 10 cm tűsarokkal is profi lehetsz! (Persze annyi már tényleg nem muszáj ahhoz, hogy elegáns legyél.)
2011. máj. 10. 15:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja, és ne aggódj, bármit írnak a többiek: BIZTOS jól fogsz kinézni benne, megéri megtanulni! :)
2011. máj. 10. 15:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg a fokozatosság a lényeg, de ez csak akkor éri meg, ha ezentúl csak magas sarkút vagy hajlandó hordani. Aki folyamatosan magas sarkúkat hord, előbb-utóbb megszokja, de a lába meg a gerince teljesen tönkremegy pár év alatt. Van egy ismerősöm, ő már csak magas sarkúkat tud hordani, még kirándulásokon is, mert edzőcipőben fáj a lába!
2011. máj. 12. 14:48
 10/10 anonim válasza:
nekem is ez a problémám. és most lesz a szalagavatóm. és van egy 34-es kicsit nagy cipőm ami ráadásul platform és majdnem tűsarkú:o. (mert nálunk fele furcsaságnak számít ha van egyáltalán 34 magassarkú) szóval ez nem tudom hogy lesz.. ja és a bal lábam mag van dagadva már több hónapja... szóval jó helyzetben vagy:D és nyugi meg fogod tanulni:D
2013. febr. 2. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!