Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy kell megtanulni magassark...

Hogy kell megtanulni magassarkúban járni?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy 7 centis magassarkút, de eléggé billegősen és bizonytalanul megyek benne. Hogy tanulhatnék meg biztonságosan járni benne?
2010. ápr. 3. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:

gyakorlás..

sokat járkálj benne otthon :)

2010. ápr. 3. 16:33
 2/8 anonim ***** válasza:
egyetértek az elsővel, gyakorolj gyakorolj gyakorolj! nekem is van egy 8 centis sarokkal rendelkező magassarkúm,és eleinte fura volt nagyon,de egyébként is szeretek magassarkúban lenni,tehát itthon minden délután abban mászkáltam,mostanra már teljesen megszoktam,az alacsony sarkúakat pedig meg sem érzem,hogy magasított lenne. Megszokod:P
2010. ápr. 3. 16:47
 3/8 anonim ***** válasza:
én 17 vagyok és 12 centisek a magassarkújaim. 7 centi igazán semmiség. egy nap és megszokod. 10 centibe abszolút könnyen lehet még ide-oda menni de 12 centi már kicsit húzos.
2010. ápr. 3. 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:
gyakorolj otthon és azután ha már nem esel el az utcán is járkálj egy kicsit, de ne menj messzire, mert utcán azért más, mint otthon
2010. ápr. 3. 17:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Szerdára megtanulhatok benne menni? Mert akkor szerdán abban mennék suliba. :) ^^
2010. ápr. 3. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:

7 cm tényleg semmi, én is 12-13 cmben rohangálok. Az h megtanulhatod-e csak tőled függ.

17L

2010. ápr. 4. 02:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Elhatározod és gyakorolsz a 7 centi meg tényleg nem olyan magas.
2010. ápr. 4. 09:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Gyakorlat teszi a mestert...

Figyelj oda, hogy ne dobáld magad, hogy szép egyenesen tartsd magad közben, ne hajolj előre. Aztán eleinte ne fontos helyekre menj, hanem olyan helyekre benne, ahol nagy valószínűséggel nem lát ismerős, de azért "terepen" is kipróbálhatod magad, pl elmész boltba, vagy ilyenek (ahol annyira nem ciki, ha kicsit esetlen vagy, mert max idegenek látnak, vagy a helyi alkeszok)....

2010. ápr. 4. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!