Szülők, ti elengednétek a 15 éves lányotokat kocsmába?
Figyelt kérdés
A barátnőivel meg idősebb, vele egyidős ismerőseivel menne, állítólag lesz velük szülő. Jó tanuló, mobilja fel lenne töltve, el lehetne érni, és megígérte hogy nem rúg be.2015. ápr. 21. 19:04
11/20 anonim válasza:
5-ös vagyok. Igen. Ha részegen jön haza vagy késik ennyi volt a bizalom.
12/20 anonim válasza:
Engem a szüleim elengedtek, igaz, hogy vittek és hoztak, közben megnézték a társaságot is.
13/20 anonim válasza:
Nem. Bár az én 15 éves lányom szerencsére nem is szeretne menni.
14/20 anonim válasza:
Csak számomra nem világos, minek mennek 15 évesek szülővel kocsmázni? Egyébként alapvetően elengedném, ha nem lett volna már korábban olyan viselkedése, ami okot adna a tiltásra (pl. megbeszéltnél később jött haza, nem vette fel a telefont, ha hívtam, vagy nem tudott mértéket tartani).
15/20 anonim válasza:
Rég voltak 15 évesek a csemetéim. Én meg szoktam kérdezni, hogy milyen céllal mennek. Szórakozni akarnak, vagy piálni? Természetesen mindig az első verziót mondták, de tudták, hogy nem nézem jó szemmel a züllést, és amikor megjönnek, le kell nálam jelentkezniük. :))
16/20 anonim válasza:
Hát attól függ. Valami késdobáló lebujba nem szívesen. De normális helyre simán, bár 1-2 között jöjjön haza.
17/20 anonim válasza:
Nem vagyok szülö, de ennek ellenére a válaszom mindenképpen igen. 15 évesen én is el lettem engedve a kocsmába, csak idöben haza is kellett érnem. Késésben nem ismertek tréfát a szüleim, így már az elején megegyeztünk abban, hogy ha a többiek pl egy fél órával tovább maradnak, akkor idöben telefonálok, hogy ne aggódjanak. Szuperül müködött, és mivel bíztak bennem (kölcsönösen) sosem kellett elölük semmit titkolnom, mert mindent megtudtunk beszélni.
18/20 anonim válasza:
Nagy tarsasag,ismerjem akikkel megy.Kiserjek haza min. 2en,es legkesobb fel egykor otthon.Piazas meg nagyon minimalisan.
19/20 anonim válasza:
Nem, kedves 15 éves lány. Ennyi idősen rohadtul nincs helyed egy kocsmába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!